1 de des. 2018

Remescles setmana 48

Resultat d'imatges de sicko modeA banda de les originals que ja hem comentat, aquesta setmana també hem tingut moltes remescles interessants; ja sigui perquè són les que rep una cançó interessant o per qui n'és el seu autor. O la combinació dels dos factors.
Comencem parlant de la primera remescla oficial de Without You de Halsey és la d'Illenium. Tot i que ha apostat per un so que no és el meu preferit, és una remescla molt ben feta, canviant fins i tot l'harmonia en alguns punts i amb una producció durant les estrofes que trobo més interessant que la de la original.



Skrillex finalment ha publicat oficialment la seva remescla oficial a la que sens dubte és la cançó Hip-Hop anglòfon del moment: Sicko Mode de Drake i Travis Scott. Si heu sentit la original, possiblement us haureu fixat que està dividida en tres segments amb bases diferents. La primera, interpretada per Drake la deixa exactament igual, si no molt semblant; a la segona li afegeix un drop i a la tercera li canvia la producció bastant. La veritat és que no sé massa com valorar aquesta remescla ja que, al cap i a la fi introdueix menys canvis dels què m'hauria agradat; però trobo que millora la original.



Zookëper ha remesclat l'actual senzill de Matoma, anomenat Sunday Morning i que compta amb la veu de Josie Dunne. No coneixia la cançó abans pel què no puc comparar massa, però el que està clar és que és una gran remescla.



Aquest divendres s'han estrenat les dos remescles oficials per Just Got Paid, la més recent cançó de Sigala, interpretada per Meghan Trainor, Ella Eyre i French Montana. La primera és la que han fet M22, que porten la cançó al Deep/Future House amb molt d'encert i suprimint la part de Montana.



Per altra banda The Him no només manté la part del raper, sinó que li dona molt de protagonisme. També té més presència la estrofa de Meghan Trainor. Aposta per un so Deep House orgànic, que no sabria dir-vos si m'ha agradat més que l'altra; però el que tinc clar és que les dos són millors que molt millors que l'original.



Robin Schulz intenta arreglar ha estat un dels encarregats de remesclar l'I'm A Mess de Bebe Rexha, amb un molt bon resultat.



No deixem de parlar de Bebe Rexha, ja que David Guetta ha compartit la primera remescla oficial al seu actual senzill Say My Name, en el què ella i J Balvin posen la veu. La veritat és que li estic agafant el gust a la original, així que tenia ganes que una bona remescla li acabés de donar la empenta. Aquesta, no serà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada