16 de des. 2018

Discos esperats pel 2019 (part 1)


Un dels clàssics de final d'any és repassar els discos més interessants que ens esperen a l'any següent. En la primera part d'aquest repàs parlarem dels discos que estan totalment confirmats: en primer llocs, aquells que ja tenen data confirmada i ja es poden reservar; i a continuació, aquells dels què ja se n'ha presentat algun senzill. D'aquí uns dies, publicaré la segona part d'aquest recull amb aquells discos que podem suposar que arribaran en els propers mesos, però no tenim una evidència tan sòlida que això passi.
De moment, toca comentar els propers proejectes de Mike Posner, Ariana Grande, Meghan Trainor, Inna, Tom Walker i Lana del Rey.

Discos que ja es poden reservar


Mike Posner - A Real Good Kid [18/1]

En poc més d'un mes Mike Posner estrenarà el seu tercer àlbum d'estudi en solitari, anomenat A Real Good Kid, i la veritat és que estic molt emocionat per escoltar-lo. Ja en coneixem dos senzills: Song About You (que em va decepcionar bastant) i Stuck In The Middle (que considero una de les millors cançons del 2018). El disc contindrà 11 pistes, de les quals 9 seran cançons (per les duracions que podem veure a la reserva digital del disc).


  1. January 11th 2017
  2. wide open
  3. song about you
  4. move on
  5. drip
  6. staring at fire
  7. perfect
  8. amen
  9. stuck in the middle
  10. one more song
  11. how it's supposed to be




Meghan Trainor - Treat Myself [25/1 o no]

De fet, no sabem res cert sobre el tercer disc de Meghan Trainor: El disc encara està programat pel proper 25 de Gener, però s'apropa la data i l'autora de No i All About The Bass tampoc és que faci cap moviment pel que jo no sé si es tornarà a postposar de nou (com ja va fer el passat estiu amb la data que s'havia donat inicialment, al mes d'Agost). No sóc gaire optimista, però tant de bo m'equivoqui. En principi, el disc contindrà 15 cançons, entre les quals cinc de ja conegudes: No Excuses, Let You Be Right, Can't Dance, treat Myself i All The Ways. A jutjar pels senzills, semblava que seria un gran disc, i pensant que ha tingut cinc mesos més per perfeccionar-lo, encara tenim més motius per pensar que aquesta cantant i compositora ens presentarà un disc ben sòlid.




Tom Walker - What A Time To Be Alive [1/3]

El proper 1 de Març es posar finalment a la venda el primer àlbum d'estudi d'aquest cantautor britànic que vaig tenir l'oportunitat de veure en el concert que va oferir a Barcelona fa només uns dies. Ja sabem que el disc inclourà un total de 12 cançons, entre les quals hi ha els senzills Leave A Light On, Angels (la meva preferida) i My Way; així com dos de les cançons del seu EP de debut: Blessings i Just You and I.


1. Angels
2. Leave A Light On
3. Not Giving In
4. How Can You Sleep At Night
5. Now You're Gone (Feat. Zara Larsson)
6. My Way
7. Blessings
8. Cry Out
9. Dominoes
10. Fade Away
11. Just You And I
12. The Show
13. Rudimental feat. Tom Walker - Walk Away (al CD però no al vinil)



Confirmats pel proper any, sense data fixa però amb algun single estrenat.

Lana del Rey - Norman Fucking Rockwell

El passat mes de Setembre Lana del Rey va presentar les dos cançons amb les que avançava aquest disc: Venice Bitch i Mariners Apartment Complex, però des d'aleshores no hem tingut noves notícies d'aquesta artista. Sigui com sigui, el cinquè treball discogràfic de Lana Del Rey hauria d'arribar en els primers mesos de l'any. Per aquest disc, Lana del Rey ha estat treballant amb Jack Antonoff, productor de discos com el Melodrama de Lorde o 1989 de Taylor Swift, i en els dos senzills ja hem pogut veure una certa evolució de Lana del Rey sense perdre el seu segell d'identitat.




INNA - Yo

Inna ja ha publicat dos senzills des del seu proper disc: Yo, el sisè de la seva carrera i el primer que comptarà únicament amb cançons que ella ha composat en castellà. Ja en coneixem dos cançons: Ra i Iguana, i un cop superada la sorpresa de veure aquesta artista romanesa tenir un canvi d'estil tan radical; són dos cançons molt interessants que fan presagiar que Yo serà un bon disc.




Ariana Grande - Thank U, Next

Només fa uns mesos que Ariana Grande va publicar el seu quart disc Sweetener, però com ja sabrei ja ha encetat la promoció del seu cinquè treball discogràfic Thank You Next amb la cançó que porta el nom del disc. No se sap quan s'estrenarà aquest nou projecte, però sí que se sap que sortirà abans que Ariana Grande comenci la gira. El primer concert és el dia 18 de Març, així que no caldrà esperar gaire.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada