8 de des. 2018

Top 10 millors remixes 2018

David Guetta, Nicky Romero, Syn Cole o Zookeepër han  estat els autors d'algunes de les millors remescles de l'any. A continuació teniu les meves deu preferides.

Altres llistes de final d'any:
top 50 singles de l'any
top 10 no singles de l'any



10. Halsey, Big Sean - Alone - CID remix



Aquest 2018 Halsey ha editat un últim senzill del seu disc Hopeless Foutain Kingdom: una nova versió d'Alone, que ara comptava amb la col·laboració dels rapers Big Sean i Stefflon Don. Malgrat ser remesclada també per Calvin Harris i Clean Bandit, el meu remix preferit és el que en va fer CID, portant el senzill de Halsey al Deep house amb molt d'encert. 

Lauv - Chasing Fire Robin Schulz remix


Trobo que Lauv fa bones cançons, però molt poc diferents unes de les altres. I Robin Schulz resol això perfectament en aquesta remescla de Chasing Fires, tot i que tampoc és la millor producció d'aquest DJ alemany.

 Taylor Swift - Delicate - SeeB remix



Els noruecs SeeB tenen un estil molt característic que ha donat la volta al món gràcies a remescles amb tant popularitat com la que van fer al Hymn for the Weekend de Coldplay o, sobretot, la que van fer al I Took A Pill in Ibiza de Mike Posner, que va ser la què la va convertir en un èxit. Aquest any han tingut el privilegi de ser un dels pocs artistes que han fet una remescla oficial per Taylor Swift, i amb molt bon resultat.

7. Cardi B, Bad Bunny, J Balvin - I Like It - Dillon Francis



Ens agradi o no, aquesta col·laboració a tres bandes ha estat un dels èxits de l'any, i tot i que la original no està malament del tot; Dillon Francis li dona un so contundent que em resulta molt més atractiu. No obstant això, ha sabut conservar la fusió de hip-hop i salsa de la original.

6. David Guetta, Anne Marie - Don't Leave Me Alone - EDX remix



EDX va portar al deep house Don't Leave Me Alone de David Guetta i Anne Marie amb molt d'encert, en un so que potser queda una mica gèneric i fa que aquest senzill inclòs en el més recent disc del francès perdi la seva originalitat, però el resultat és excel·lent. I de vegades el que es busca en una remescla és una versió d'una cançó una mica més energètica, no particularment original.

5. Martin Garrix, Khalid - Ocean - Syn Cole remix



Syn Cole ha presentat un nombre destacable de remescles aquest 2018, i una de les millors ha estat la que ha fet a un dels èxits de Martin Garrix: Ocean, que compta amb la veu de Khalid. Una cançó a la què, sentint-ho molt pel millor DJ del món segons molts, li convenia una bona remescla.

4. Calvin Harris, Sam Smith - Promises - David Guetta remix



Una de les millors produccions del 2018 per part de David Guetta ha estat la remescla que va fer al Promises de Calvin Harris, apostat per un so Electro House simple però molt efectiu. Molt més que el deep house bàsic de l'original.

3. David Guetta, Martin Garrix, Romy Dya, Jamie Scott - So Far Away - Nicky Romero remix



Nicky Romero baixa la velocitat de So Far Away, la primera col·laboració de David Guetta i Martin Garrix, per portar-la amb gran encert al progressive house. No sé si estareu d'acord o no, però en la meva opinió és així cmo havia de sonar la col·laboració d'aquests dos gegants del món de la música electrònica. L'únic inconvenint que hi trobo, és que estem acostumats a que totes les remescles sigui més ràpides que la original, i aquí al passar el contrari es pot fer una mica estrany.

2. Kygo, Miguel - Remind Me To Forget



La meva intenció inicial era limitar-me a una remescla per DJ, però no m'he pogut resistir a incloure'n dos de Syn Cole. Remind Me To Forget és una de les produccions més fluixes de Kygo sota el meu criteri, i aquest productor originari d'Estònia li va saber donar la empenta que li faltava a l'original.

1. John Mayer - New Light - Zookeepër remix



Amb un gran marge, la millor remescla del 2018 és la que el productor i DJ nord-americà Zookeepër va fer de New Light, la única nova cançó que John Mayer ha presentat aquest any i que hem situat com el 37è millor senzill publicat enguany. Zookeepër manté tota la vocal i part de l'atmosfera R&B de la original, però incorpora un pont on el vocoder pren el protagonisme que queda realment molt interessant i aposta per un so dirty disco molt encertat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada