2 de nov. 2018

Novetats setmana 44.2

Avui Nicky Romero, Calvin Harris i Inna, entre altres, han presentat nova música.


Calvin Harris ha col·laborat al nou senzill de Benny Blanco, I Found You. I en aquesta ocasió no només en la seva faceta principal, que és la de productor, sinó que també és l'encarregat de cantar-la (i tot i així ni tan sols apareix al videoclip). Es tracta d'una cançó pop amb influències Deep House que m'ha agradat bastant (malgrat que no tant com Slow Down, la col·laboració amb Normani que Harris va presentar la setmana passada). La veritat és que, sense cap intent de desmereixer la feina de Blanco, sona totalment com la música que Calvin Harris ha estat publicant recentment. I això no és una cosa bona ni dolenta, sinó que és un fet objectiu.




Clean Bandit publicaran el seu nou àlbum el dia 30 d'aquest mateix mes, i avui n'han estrenat un nou senzill: Baby, en el què la veu la posen Marina (anteriorment coneguda com Marina and The Diamonds) i Luis Fonsi. Com era d'esperar, veient que hi participa l'intèrpret de Despacito, han buscat un regust llatinoamericà en el so d'aquesta cançó que no m'ha acabat de convéncer.



King Princess anava camí de ser l'artista revelació d'aquest any amb el seu primer senzill 1950, publicat al primee trimestre. Però realment trobo que cap de les seves altres cançons ha estat al nivell de la primera, i la seva nova proposta, no n'és una excepció.



Encara no us havia parlat del proper projecte d'INNA: Yo, un disc que es preveu que s'estreni a finals d'any, on s'allunyarà del seu so dance habitual i pel què ha composat en castellà. La primera cançó que n'avança és Ra, estrenada avui mateix. No és l'estil que més m'agrada veure en ella, però sempre és interessant que demostri la seva versatilitat.



Hailee Steinfeld ha presentat Back To Life, una de les cançons de la banda sonora de la pel·lícula Bumblebee, en la què ella també apareix. Es tracta d'una cançó pop força simple, amb molt protagonisme en la producció. És d'aquelles cançons que us dic que no estan malament, però tampoc et donen cap raó per tornar a escoltar.

Syn Cole ha estrenat Getaway, on s'allunya una mica del seu so habitual però no del seu gran nivell de qualitat habitual.

Per últim, tenim la nova producció de Nicky Romero, que ja sabeu que últimament està imparable. Novament es tracta d'una gran producció progressive house, també amb l'aspecte vocal força cuidat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada