9 de nov. 2018

Novetats setmana 45

Aquesta setmana tenim nova música de Meghan Trainor i Sandro Cavazza, entre altres. De fet, últimament estem tenint molt povs senzills nous a comentar, però molts discos, i aquesta setmana vull comentar-vos els nous treballs discogràfics d'Olly Murs, Bipolar i Jonas Blue.




CNCO han publicat una nova versió del seu èxit de fa uns anys Hey DJ, amb Meghan Trainor i Sean Paul. Rebre nova música de Mehgan Trainor és un plaer, però la original és una cançó bastant insuportable, i la nova versió no fa cap miracle.



Després dels fantàstics senzills que ens ha presentat aquest 2018, tenia moltes expectatives per Used To, la nova proposta de Sandro Cavazza amb Lou Eliotte, que a més ell ha dit en nombroses ocasions que és una cançó molt especial per ell. Per començar, en molts moments m'ha recordat al More Than You Know d'Axwell i Ingrosso, com si en fos una còpia, se n'haguessin adonat i haguessin canviat notes per dissimular, però de tant en tant els girs melòdics de MTYK van apareixent. Per tant, és una cançó que està bé, però ni la trobo especialment original ni m'ha agradat tant com les anteriors propostes de Cavazza.


Diplo, Mark Ronson i Dua Lipa van presentant noves remescles per Electricity. Avui s'ha publicat la que ha fet MK, que sense allunyar-se del Deep House, li dona un enfocament molt diferent. No està malament, però prefereixo la original.


Per últim, també dir-vos que des d'avui mateix es troben disponibles les remescles oficials al This Feeling dels Chainsmokers. La veritat, no me n'ha agradat cap.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada