6 de nov. 2017

Rumor: Lady Gaga actuarà als VMAs + altres rumors

Des que Lady Gaga va reprendre la seva gira Joanne World Tour el passat diumenge a Montreal (Amb algunes novetats en el vestuari i merchandising, per cert), han sorgit diversos rumors relacionats amb ella, alguns que són notícies sense confirmació i altres que semblen molt improbables.


El primer i el més probable que sigui cert és que, aparentment Lady Gaga actuarà d'alguna manera a la gala dels American Music Awards, que tindrà lloc diumenge de la setmana que ve. De moment ho deixo com a rumor perquè ella no ha dit res, però es diu en l'anunci que s'emet a la televisió.
Aquella nit el Joanne World Tour fa la seva parada a Washington, pel que si finalment és així, Lady Gaga no assistirà a la gala sinó que connectaria des de la gira per retransmetre l'actuació d'una cançó en direct (Cosa que no és tan extranya, sense anar més lluny ho va fer Bruno Mars als Billboard Music Awards d'aquest any).

I ara la qüestió és què cantarà. Sembla lògic que serà una cançó de Joanne, sigui quina sigui. Però hi ha el rumor -que jo no em crec- que diu que cantarà Dancin' In Circles alhora que la publicarà com a nou senzill del disc, ja que al concert de Montreal, abans d'interpretar aquesta cançó va dir "Quan penseu que havia acabat amb Joanne, encara queda una flor més que sortir".
L'altre rumor relacionat amb això és que, aparentment, va cantar acapella una fragment d'una cançó anomenada Frankensteined als fans que tenien la entrada VIP del concert d'ahir a la nit. Si fos veritat, és una cançó que va composar mentres estava a l'hospital ingressada, i s'especularia que es presentaria oficial als AMAs.

Que creieu vosaltres? Jo veig raonable pensar que la retransmissió d'una cançó durant la gala dels AMAs és molt possible, i que si ho fa practicament aposto per que cantarà la cançó Joanne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada