4 de nov. 2017

Havana arriba al número 1 al Regne Unit

L'èxit de Camila Cabello i Young Thug ha arribat a la primera posició de la llista de senzills del Regne Unit, després de passar unes quantes setmanes al top 5. És el primer número de la ex-membre de Fifth Harmony, no només en aquest mercat, sinó en un dels mercats majoritaris.

També aquesta setmana l'actual senzill de Charlie Puth fa una gran pujada: passa la seva primera setmana al top 10, pujant 17 posicions i situant-se al número 9. També important la pujada que fa la nova proposta de Rita Ora Anywhere: puja 20 posicions fins arribar al número 11.


Pel que fa a les cançons de Taylor Swift, Gorgeous cau en la seva segona setmana en llista (15-31), i Ready For It puja gràcies a l'efecte del vídeo (71-38). Look What You Made Me Do, que va ser el primer número 1 al Regne Unit de la cantant americana, segueix amb la seva caiguda lliure (24 - 51) en la que és la seva desena.

Per últim, anem a comentar les cançons de Kygo: Stargazing segueix pujant tímidament  (51-48) i aconsegueix una nova màxima posició, mentres que Kids In Love surt de la llista després que hi entrés la setmana passada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada