3 de nov. 2017

Novetat: The Way Life Goes (Remix)


Resultat d'imatges de lil uzi vert billboardLil Uzi Vert ha llançat avui el segon senzill oficial del seu últim àlbum Luv Is Rage 2, la promoció del qual va començar amb la cançó XO Tour Lif3, que tot i que per aquí no ha arrassat tant, va ser la cançó hip-hop de l'estiu als Estats Units i va guanyar el premi de canço de l'estiu als VMAs. Aquest segon senzill és la cançó The Way Life Goes, però en una nova versió ara també amb la participació de Nicki Minaj.


Jo tenia opinions contradictòries pel que fa al seu èxit XO Tour Life, ja que per un costat musicalment em semblava molt interessant, molt més si tenim en compte que és una cançó trap; però l'efecte lúgubre que buscava la lletra em tirava bastant enrere (A més que musicalment, també és una cançó una mica depriment). 
A The Way Life Goes ens trobem amb una atmòsfera molt més positiva, i musicalment trobo que és una cançó que està bé (Molt millor que Motorsport) però tampoc és res remarcable, a diferència de XO Tour Life. El principal problema que trobo és que la base, que va repetint un sample tota la estona, té massa poques variacions encara que soni bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada