7 de nov. 2017

Iggy Azalea fitra/regala quatre cançons inèdites

El 2017 no ha estat un bon any per Iggy Azalea, encara que podria haver-ho estat si tot hagués sortit no tant malamen. La rapera australiana no només no ha pogut publicar el seu disc Digital Distortion i ha tingut incomptables problemes amb la discogràfica, sinó que el potencial del senzill Switch va quedar arruinat quan es va filtrar el seu videoclip i ella es va negar a publicar-lo oficialment quan ja l'havíem vist tot.
Avui ella ha decidit compartir amb el món, de manera aleatòria, 4  noves cançons anomenades Going Up (aquesta en col·laboració amb LJay Currie), Good, Hate On It i Never Satisfied, simplement publicant un tweet amb l'enllaç on les podem descarregar.

No us dic que m'han semblat, ja que les vull escoltar una mica més i en faré la crítica com si fos un EP, encara que no ho sigui.
A més ha confirmat definitivament que deixa estar el projecte de Digital Distortion i que l'àlbum en el què ara treballa és Surviving The Summer. Esperem que amb aquest segon/tercer disc tingui més sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada