25 de nov. 2017

Prediccions de les nominacions als Grammys

Imatge relacionada
A només uns dies que s'anunciïn les nominacions a la edició del 2018 dels premis Grammy, que premiaran els llançaments més excel·lents entre la tardor passada i aquest estiu, però abans he volgut intentar endevinar quines seran. Dimarts veurem quantes n'endevino.


Àlbum de l'any:

Mirant els patrons d'altres anys, trobo que el més probable és que dels 5 discos nominats, un sigui de country o rock, un d'un raper, un de R&B i dos de pop, molt probablement nominant un home i una dona.
Resultat d'imatges de ed sheeran grammy
Ed Sheeran recollint el premi a
cançó d el'any per Thinking Out Loud.
Donant per fet que això es complirà, n'hi ha dos que penso que tenen assegurada la nominació, i que considero que són els que més probablement guanyaran: Kendrick Lamar com a representant del rap i Es Sheeran com a representant del pop masculí.
A la categoria R&B crec que serà o bé The Weeknd o bé Bruno Mars, tot i que veig més probable que nominin al Hawaiià que al canadenc.
Per últim (perquè el de rock o country no sé quin serà ni m'interessa), ens queda el lloc d'un disc pop d'una artista femenina, que jo crec que molt probablement serà Lady Gaga. Sinó veig la segona i tercera opcions més probables Lorde i Kesha.

Predicció:

Disc de country o rock 
Bruno Mars - 24K Magic (<50%) o The Weeknd (>50%)
Kendrick Lama - DAMN. (99%)
Ed Sheeran - Divide (99%)
Lady Gaga - Joanne (80%)

Àlbum pop

Resultat d'imatges de lady gaga grammy billboard
Lady Gaga acceptant el premi
a millor àlbum pop Born This Way.
En la categoria de millor àlbum pop jo crec que tenen assegurada la nominació tant Joanne com Divide. Seguint amb el que he comentat anteriorment, crec que és bastant probable que també hi nominin a Lorde i Kesha. Com que hi ha hagut pocs llançaments en aquest estil, dels restants al que l'hi veig més possibilitats és a Lust For Life de Lana del Rey, malgrat que Lana Del Rey (injustament) mai hagi guanyat un sol gramòfon daurat.

Predicció:

Lady Gaga - Joanne (99%)
Ed Sheeran - Divide (99%)
Kesha - Rainbow (50%)
Lorde - Melodrama (>50%)
Lana del Rey - Lust For Life (<50%)


Passem ara a comentar les categoeies on es premien cançons, on evidentment és més difícil d'encertar.

Cançó pop solista

Resultat d'imatges de taylor swift grammy billboard
Taylor Swift, amb els tres guardons
que va aconseguir amb 1989.
De la mateixa manera que passava en la categoria d'àlbum pop, jo crec que Lady Gaga i Ed Sheeran tenen la nominació assegurada, i molt probablement guanyaran un o laltra.
Entre les altres cançons veig probable que nominin a Look What You Made Me Do, que trobo obvi que no s'ho mereix però ja sabem que al jurat dels Grammys els hi encanta Taylor Swift...; Praying de Kesha i probablement tancarà la categoria alguna cançó de Halsey, Lana del Rey, Lorde, Miley Cyrus (Malibu) o Demi Lovato (Sorry not sorry). Si m'hagués de mullar diria (no precisament pel meu criteri personal) Demi Lovato.

Predicció:

Lady Gaga - Million Reasons (99%)
Ed Sheeran - Shape Of You (o la cançó que sigui) (99%) 
Kesha - Praying (80%)
Taylor Swift - Look What You Made Me Do (80%)
Demi Lovato - Sorry Not Sorry (30%)

Cançó pop duo

A la categoria de millor cançó pop interpretada per un duo o grup, crec que hi ha tres cançons que tenen bastant assegurada la nominació: Havana, Chained To The Rhythm (esperem que l'equip de Katy Perry hagi tingut una mica de vista i hagin enviat aquesta cançó i no Bon Appetit o Swish Swish) i 1-800... (considerant aquesta cançó de Logic dins de la categoria pop -com fa Billboard a les seves llistes) i no R&B/Hip-Hop). Si considerem Despacito una cançó pop i no la posen en les categories de música Llatinoamericana, segur que la nominaran.
També veig molt probable que nominin algun dels senzills d'imagine Dragons d'aquest any, si els consideren com un artista pop i no rock.

Predicció:

Katy Perry i Skip Marley - Chained To The Rhythm (99%)
Camila Cabello i Young Thug - Havana (99%)
Logic, Alessia Cara, Khalid - 1-800 (99%)
Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito (80%)
Imagine Dragons - ?(>50%)

Altres categories:

  • Millor cançó Rock solista: Sign Of The Times de Harry Styles.
  • Millor cançó R&B: The Weeknd i Bruno Mars, siguin quines siguin les seves propostes.
  • Millor àlbum rap: DAMN de Kendrick Lamar.
  • Millor àlbum R&B: Starboy de The Weeknd i 24K Magic de Bruno Mars.
  • Millor cançó dance/EDM: It Ain't Me de Kygo i Stay de Zedd.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada