4 de nov. 2017

Protagonistes del mes Octubre 2017

Aquest Octubre ha estat un mes molt poc intens, pel que fa a novetats i notícies en el món de la música; o potser senzillament és que tots hem estat pendents d'altres coses. Però seria injust no repassar quins són els artistes que més dels què més hem parlat, encara que aprofiti una mica per compensar els que van quedar fora del rànquing de Setembre.


7. DJ Snake
Resultat d'imatges de dj snake billboardTotal de mesos: 1 Mesos consecutius: -

Tot i que sí que és cert que aquest DJ i productor francès ha estrenat una nova cançó aquest mes, anomenada Broken Summer, aquest no és el motiu pel qual he decidit que DJ Snake formi part d'aquest rànquing. La raó de més pes és que el mes passat va estrenar la seva col·laboració amb el cantantor Lauv, i que no només trobo que és una de les millors propostes d'aquesta tardor, sinó de tot l'any.

6. Martin Garrix
Total de mesos: 3 Mesos consecutius: -

Resultat d'imatges de martin garrix billboardPer segon any consecutiu, aquest holandès ha quedat en la primera posició del rànquing de DJ Mag, que ordena els -en teoria- 100 millors DeeJays segons el públic. Com ja deveu saber, cada any que passa aquesta llista va perdent prestigi, cosa que no dic que tregui mèrit a la victoria de Garrix.

5. Logan Henderson
Resultat d'imatges de logan henderson billboardTotal de mesos: 0 Mesos consecutius: -

A principis de mes, Logan Henderson va estrenar el videoclip pel seu segon senzill oficial Bite My Tongue, estrenat unes setmanes enrere. Aquest mateix dilluns ha publicat una nova cançó anomenada Speak Of The Devil.


4. Avicii
Resultat d'imatges de avicii 2017 billboardTotal de mesos: 9 Mesos consecutius: 3

A principis de mes es va llançar en format físic l'EP Avici 01, de moment només a Japó (I ara ja no crec que surti en cap altre mercat), que incloia una versió acústica inèdita del seu èxit Without You. Més endavant, a mitjans de mes, es van publicar dos remescles oficials d'aquest senzill, fetes per Merk & Kremont i Otto Knows. Ja la setmana passada, es va estrenar una versió acústica de Lonely
Together, la versió original de la qual no ha sortit del top 5 de la llista del Regne Unit en tot el mes.
A més, el dia 26 es va projectar en cinemes el documental True Stories, que jo encara no he tingut oportunitat de veure però que espero poder fer-ho aviat.
I per què no dir-ho, el seu senzill Without You va ser escollit per vosaltres com la millor cançó de l'últim any.


Resultat d'imatges de taylor swift 2017 billboard
3. Taylor Swift
Total de mesos: 9 Mesos consecutius: -

Només falten uns dies perquè surti Reputation, i durant el mes d'Octubre Taylor Swift ha anat avançant nou material: ha publicat el segon videoclip de la era: Ready For It, i ha estrenat la cançó Gorgeous.

2. Lana del Rey
Resultat d'imatges de lana del rey 2017 billboardTotal de mesos: 6 Mesos consecutius: -

Lana del Rey ha anunciat la seva gira mundial LA To The Moon aquest mes, que el proper mes d'Abril passarà per Barcelona i Madrid. Tot i que la intèrpret de Summertime Sadness ja havia actuat a la capital catalana en algun festival, és la primera gira d'abast mundial que fa.

1. Kygo
Total de mesos: 7 Mesos consecutius: -
Imatge relacionada

Kygo va anunicar el seu disc Kids In Love, que va sortir ahir dia 3 de Novembre, acompanyat de la publicació com a senzill de la cançó del mateix nom. Aquesta última setmana ha anat avançant cada dia una nova cançó del disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada