12 de nov. 2017

DJWS: "LG6 és la germana petita d'ARTPOP"

Gaga i DJWS al 2015
Ahir, quan es complien quatre anys del llançament del millor disc de la carrera de Lady Gaga ARTPOP, el seu productor principal DJ White Shadow va fer una publicació a Instagram commemorant aquesta efemèrida, on va aprofitar per definir el proper projecte de Lady Gaga com "la germana petita d'ARTPOP" i que estarà llest "aviat". Abans que penseu el que ha pensat tothom, ell mateix s'ha encarregat de desmentir que fos l'hipotètic segon acte del disc.


Per si no ho teniu en compte, recordo que aquest DJ i productor va treballar a The Cure i ha estat a l'estudi amb ella moltes vegades en els últims dies i setmanes. Això arriba en mig dels rumors que Lady Gaga estrenarà nova música de manera imminent, en part també per les imatges que ha publicat ell recentment.


Una de les imatges més recents dels dos
junts, de fa només uns dies.
Pel que fa als rumors de l'actuació als American Music Awards diumenge que ve/ Frankenstein, encara no hi ha res confirmat ni desmentit. Però cada vegada hi ha més pistes que semblen indicar-nos que Lady Gaga té alguna cosa preparada (que penso que no serà un disc, sinó  una nova cançó independent com The Cure).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada