14 de nov. 2017

Maroon 5 aconsegueixen un nou top 10 a Billboard

What Lovers Do de Maroon 5 puja fins al número 9 aquesta setmana amb l'efecte del llançament del seu nou disc Red Pill Blues. És el tretzè top 10 que aconsegueix la banda liderada per Adam Levine. 
També gràcies a l'efecte de la publicació del seu nou disc, Sam Smith aconsegueix situar Too Good At Goodbyes al número 4, que és una nova màxima posició.
Les tres primeres posicions del Hot 100 es queden immòbils, tenint a Cardi B en la tercera posició, Camila Cabello en la segona i Post Malone a la primera.
Encara dins el top 10 Ed Sheeran també aconsegueix una nova màxima posició pel seu actual senzill Perfecte, que reentra al top 10 al número 8 després de sortir-ne la setmana passada i haver-se de conformar amb la onzena posició.




 Fora del top 10 també hem de donar l'enhorabona a Halsey: el segon senzill de Hopeless Fountain Kingdom Bad At Love puja aquesta setmana fins al número 20 des del 27. És el seu segon top 20 en solitari després de Now Or Never, tant de la seva carrera com del seu disc.

La cançó promocional Call It What You Want de Taylor Swift ha entrat al número 27 i la col·laboració de N.E.R.D amb Rihanna Lemon ho ha fet al 65.


Entrades relacionades:
Comentari del Hot 100 de la setmana passada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada