21 de nov. 2017

Dua Lipa aconsegueix el seu primer top 20 als Estats Units

Encara que ja fa moltes que Dua Lipa va arribar al número 1 de la llista britànica amb New Rules, i tot i que a tots els mercats europeus aquest senzills ja s'està resignant a caure, tot el contrari passa als Estats Units, on setmana rere setmana ha anat pujant fins que aquest s'ha convertit en el primer top 20 d'aquesta cantant anglesa al Hot 100.
Concretament, se situa a la posició número 21 sumant-ne dos. També aconsegueix una nova màxima posició el senzill de Halsey Bad At Love, que puja tres posicions fins a situar-se a la dissetena posició, amb la iguala el seu anterior senzill des de Hopeless Fountain Kingdom Now Or Never, que era la màxima posició de la llista de Billboard en la què arribava com a artista principal.
Encara fora del top 10, el senzill de retorn d'Eminem Walk On Water ha entrat a la posició 14.




Pel que fa a les primeres posicions deu posicions, Perfect d'Ed Sheeran aconsegueix una nova màxima posició al número 7, de la mateixa manera que els Imagine Dragon i Lil Pump i el seu Gucci Gang s'enfilen fins al número 3 (Cosa inexplicable, ja que jo veia aquest tipus de cançons més com una broma que com una cosa seriosa. Dec ser jo el que m'equivoco). Les dos primeres posicions segueixen immòbils una setmana més. Post Malone ja porta sis setmanes al número 1, i la segona posició del podi segueix anant a parar a l'Havana de Camila Cabello.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada