4 de març 2017

Top EDM Desembre 2016 - Febrer 2017

Encara que aquest 2017 hagi decidit deixar de fer els top EDM setmanals, no tenia cap intenció de deixar estar els trimestrals.



13. Lady Gaga - Million Reasons (KVR Remix)

El mes passat es posava a la venda la remescla que KVR han fet de Million Reasons, sent la primera remescla oficial de la era Joanne. Tot i que hi ha remescles de cançons del nou disc de Lady Gaga fetes per fans o DeeJays amateurs amb molt millor resultat, és un remix correcte.

12. Marian Hill & Lauren Jauregui - Back To Me

Al Desembre, Lauren Jauregui va col·laborar amb el duo de música electrònica Marian Hill, en la que va ser la seva primera cançó sense les seves companyes de Fifth Harmony. AL principi aquesta cançó em va entusiasmar molt, però el cert és que a hores d'ara ja no em diu res.

11. A R I Z O N A - Oceans Away (Sam Feldt remix)

Tot i que no ha estat tan encertat com el altres ocasions, la remescla de Sam Feldt al nou senzill d'A R I Z O NA segueix sent un dels millors llançaments EDM recents, pel fet de afegir pocs elements a la original, però fent-la més interessant.

10. Axwell & Ingrosso - I Love You

Axwell i Sebastian Ingrosso van llançar fa unes setmanes una proposta bastant diferent al que ens tenen acostumats, però amb un resultat força bo, pel meu punt de vista.


9. DJ Snake i Justin Bieber - Let Me Love You (Don Diablo remix) [

Estic convençut que a hores d'ara la enorme majoria de vosaltres ja n'heu tingut prou de "Let Me Love You", però això no treu que la remescla que Don Diablo va fer de l'èxit de Justin Bieber i DJ Snake, publicada al desembre, sigui un dels millors llançaments dels últims mesos.
Seguint fidel a l'original, Don Diablo l'hi dóna molta potència, cosa que realment li fa falta a la original.

8. Mike Posner - On The Arms Of A Stranger (Grey Remix) 
Quan no esperava nova música de Mike Posner en un temps, fa un parell de setmanes va editar la remescla que Grey han fet de la seva cançó On The Arms of A Stranger. El resultat, com sempre és molt bo, fent la cançó més ballable i donant-li un enfocament totalment diferent.

7. Tiësto - On My Way 

Tot i que va rebre moltes crítiques per inspirar-se clarament en el This Girl de KUNGS, trobo que la nova proposta de Tiësto és una de les més interessants publicades durant el que portem de 2017.

6. Oliver Heldens - I Don't Wanna Go Home 

Després de practicament un any sense cap llançament decent sota el meu punt de vista, Oliver Heldens va tornar a mostrar la seva millor faceta a I Don't Wanna Go Home.

5. Armin Van Buuren, Fernando Garibay i Olaf Blackwood - I Need You 

Armin Van Buuren encetava el 2017 amb I Need You, una proposta molt suau i relaxada, i molt diferent al que ens té acostumats, però amb un resultat excel·lent.

4. Kygo i Selena Gomez - It Ain't Me

En realitat qualsevol dels quatre primers llocs podria haver estat número 1, finalment he decidit intentar equilibrar entre la reacció inicial, que en totes quatre va ser excel·lent i les vegades que le she sentit.
Kygo va publicar aquest mes el seu primer senzill des de la publicació del seu àlbum Cloud Nine l'any passat, i es tracta d'un col·laboració amb Selena Gomez que ha estat un èxit instantani mundialment, i que va pel camí de convertir-se en el seu primer èxit als Estats Units.

3. Jax Jones feat. RAYE - You Don't Know Me 

Tot i ser una cançó d'un estil més aviat minimalista, sense grans contrastos entre estrofes i drops, i això a mi normalment em tira molt enrere, la veritat és que porto enganxat a aquesta cançó des que vaig sentir-la fa ja més de dos mesos per primera vegada a la ràdio i vaig fer Shazam.


2. Kris Kros Amsterdam, Connor Maynard i Ty Dolla Sign - Are You Sure? 

Are You Sure segueix molt en la línia dels èxits del disc Purpose de Justin Bieber, pel que està clar que la originalitat no és el punt fort d'aquesta proposta. Però el resultat és tan bo, que arriba al punt en el què ja m'és igual que segueixin la tendència sense innovar.

1. Rihanna - Sex With Me (Addal Remix)

Aquest mes hi ha hagut molts llançaments de música electrònica/dance que jo considero imprescindible, però cap tan bo com la remescla que Addal ha fet del Sex With Me de Rihanna. No només la remescla canvia totalment la cançó que passa de ser una cançó hip-hop despreocupada, a una fabulosa proposta Deep House molt elegant; que sota el meu punt de vista és fins i tot més interessant que la original, que forma part de la edició de luxe d'ANTI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada