1 de març 2017

Protagonistes del mes: Febrer 2017

Les tres protagonistes del mes tenen a veure amb l'event televisat més important de l'any i el començament de la promoció de dos dels discos que més ganes tenim d'escoltar del 2017. Endevineu qui poden ser?


Resultat d'imatges de zara larsson billboard7. Zara Larsson
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: -


Final aquest mes la jove cantant sueca ha concretat la data de llançament i la resta de detalls del seu àlbum: es dirà So Good i sortirà el dia 14 de Març. A més, a principis de mes va publicar el vídeo del senzill que dóna nom al disc.



6. Ed Sheeran
Resultat d'imatges de ed sheeran billboard 2017Total de mesos: Mesos consecutius:2


Durant tot aquest mes, Ed Sheeran ha seguit dominant les llistes d'arreu del món amb Shape Of You. A més, ha estat presentant els seus nous senzills, dels quals aquest mes n'ha llançat versions acústiques, a la gala dels Grammys i la dels BRIT Awards.

5. Rihanna
Resultat d'imatges de rihanna twitterTotal de mesos: 12 Mesos consecutius: -


Tot i que dels vuit premis Grammy als que optava, Rihanna no en va guanyar cap; el Febrer no ha estat un mal mes en absolut per la de Barbados. Ha editat les remescles de Sex With Me, pel que s'ha convertit en el cinquè senzill del seu exitós disc ANTI (No us podeu perdre el remix que n'ha fet Addal). A més, protagonitza el proper número de Harper's Bazaar, col·labora al nou disc de Future i ha aconseguit el seu 30è top 10 al Hot 100 de Billboard amb Love On The Brain (És la tercera persona en aconseguir-ho, només després de Madonna i els Beatles).

4. Kygo
Total de mesos: Mesos consecutius: -


Resultat d'imatges de kygo billboardI la corona de l'autor de la millor cançó del mes, se l'emporta Kygo que aquest mes ha estrenat les seves primeres originals des del llançament del seu àlbum Cloud Nine. Primer va publicar una cançó inèdita com a part de la banda sonora de 50 Shades Darker, i poc després va publicar el seu nou senzill al costat de Selena Gomez It Ain't Me, que ja va per camí de convertir-se en tot un èxit arreu del món, o com a mínim a Europa. 


3. Lana del Rey
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: -


Resultat d'imatges de lana billboardUna mica corrents a causa d'unes filtracions, Lana del Rey va publicar fa un parell de setmanes Love, el primer avançament del seu esperat cinquè disc, del que no en coneixem massa detalls. La cançó ja compta amb el seu videoclip, però de moment encara no l'ha presentat en directe.


2. Katy Perry
Total de mesos: Mesos consecutius: -


Resultat d'imatges de katy billboard
Molt aprop he estat de col·locar a Katy Perry com la protagonista del mes, però s'ha hagut de conformar amb la segona posició. Durant el mes de Febre, Katy Perry ha encetat la promoció del seu esperadíssim quart disc amb el senzill Chained To The Rhythm, del que ja n'hem pogut veure el videoclip oficial. Ha estat presentant aquesta cançó a les gales dels Grammys i els BRITs, i ha debutat en bones posicions a les llistes mundials (#4 Estats Units, #3 Mundial, #7 Regne Unit).


1. Lady Gaga
Total de mesos: 14 Mesos consecutius: 7

Resultat d'imatges de lady gaga gagadaily
I la protagonista del mes no podia ser cap altra que Lady Gaga, que aquest mes ha: Actuat a la mitja part de la Superbowl, en un dels moments amb més espectadors de la història de la televisió. Ha anunciat la seva gira mundial Joanne World Tour que passarà per Barcelona el proper 22 de Setembre. Ha aconseguit el seu primer Top 10/5 a Billboard des del 2013 amb Million Reasons, que també ha aconseguit situar-se al número 7 de la llista mundial. Ha estrenat videoclip per a John Wayne, tot i no abandonar la promoció de Million Reasons, de la qual n'ha publicat la primera remescla oficial de la era Joanne. Ha actuat als Grammys amb Metallica. I per últim, Joanne ha superat el milió de cópies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada