20 de març 2017

Nicki Minaj es converteix en la dona amb més entrades al Hot 100

No era cap sorpresa que això acabaria passant, i ara ja és una realitat: Nicki Minaj ha superat a Aretha Franklin i és la dona que més cançons ha aconseguit tenir dins el Hot 100, amb un total de 76. Combinant solistes masculins, femenines i grups, Nicki Minaj és la novena d'aquesta llista.  D'aquí un moment comentarem una mica més aquesta estadística, que potser no és tan bona com sembla a primera vista, però abans us deixo amb l'actualització del Hot 100 de Billboard d'aquesta setmana.

Una setmana més, la llista la lidera Shape Of You en la que és la vuita setmana del senzill d'Ed Sheeran com a número 1. A la posició número 2 hi ha That's What I Like de Bruno Mars, que tot i que aquesta setmana baixa en vendes puja en streaming i suport de les ràdios.
I Feel it Coming de The Weeknd entra per primera vegada al top 5 de la llista de senzills de Billboard. És el 5è top 5 de la carrera de The Weeknd als Estats Units i el tercer de Daft Punk, sent-ne un la cançó Starboy també en col·laboració amb el canadenc.



Els tres senzills de Nicki Minaj han tingut una entrada molt més fluixa del que m'esperava: No Frauds entra al número 14, Regret In Your Tears al 61 i Changed It al 71. Veig molt difícil que cap d'aquestes cançons entri al top 10, tot i que si hagués de fer-ho, apostaria que No Frauds es quedarà unes quantes setmanes entre les posicions 10-20 sense entrar al top 10.

Passem ara a parlar de les 76 cançons que la rapera nascuda a Trinidad ha aconseguit introduir al Hot 100, sense aconseguir cap número 1, per cert. D'aquestes cançons més de la meitat, concretament 44, són col·laboracions en cançons d'altres artistes. És evident que Nicki Minaj ha fet moltes col·laboracions memorables amb altres artistes com Bang Bang (Jessie J) o Turn Me On (David Guetta), però també ha col·laborat en moltíssimes cançons de manera totalment supèrflua, i en les últimes setmanes sense ni molestar-se a amagar que només volia sumar títols per arribar a aquesta xifra.
Encara es troba lluny dels actors de Glee, ja que les 207 de les versions de cançons pop que formaven part de la banda sonora d'aquesta sèrie van aconseguir situar-se al Hot 100. Ara mateix el solista amb més entrades és Lil Wayne amb 135, seguit per Drake amb 133, encara que en una setmana, quan les cançons de More Life debutin al Hot 100 segur que el supera.
font

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada