10 de març 2017

Novetat: Regret In Your Tears + No Frauds + Changed It

Sorprenent-nos a tots, Nicki Minaj ha estrenat aquesta matinada tres cançons noves, que suposem que serà el primer single (Un single triple) del seu proper disc, que ja serà el quart de la seva carrera i que està previst per al 2017. Les cançons s'anomenen Regret In Your Tears (En solitari), No Frauds (amb Drake i Lil Wayne) i Changed it (Amb Lil' Wayne), i a continuació les vull analitzar una per una.
Començo per la que més m'ha agradat: Regret In Your Tears, la més pop de les tres. Em recorda molt a les cançons de The Pinkprint on per primera vegada en la seva carrera, la rapera ens mostrava la seva vulnerabilitat. Regret in Your Tears m'ha agradat força, tot i que també he de dir que trobo que no està al nivell de les millors cançons de l'anterior disc de Minaj i tampoc mostra una vessant completament nova d'ella.

Segueixo parlant de No Frauds, la col·laboració amb Drake i Lil Wayne, que amb només unes hores ja ha arribat al número 1 de dl'iTunes dels Estats Units, encara que qualsevol cosa amb el nom de Drake hi arribaria facilment. És tracta d'una cançó Hip-Hop que ni s'apropa al pop ni es fa pesada d'escoltar, i que si l'hagués de comparar amb alguna cançó anterior de la cantant nascuda a Trinidad ho faria amb Want Some More. Tot i que no és un gènere que a mi m'agradi especialment, he de dir que m'ha agradat realment.

Finalment tenim Changed It, una altra cançó rap en col·laboració amb Lil Wayne bastant similar a No Frauds. També està bé, tot i que trobo que no està tan encertada com l'anterior.

Com a curiositat acabo dient que Nicki Minaj va ensenyar la portada de Regret In Your Tears fa uns dies a les seves xarxes socials sense dir el que era.

Una publicación compartida de Nicki Minaj (@nickiminaj) el

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada