7 de març 2017

RUMOR: More Life sortirà aquesta setmana

Resultat d'imatges de billboard drake boy meets worldSegurament coneixereu la web Hits Daily Double, més coneguda com a HDD, i sabreu els que la conegueu que és sempre molt fiable. L'últim rumor que han compartit és que More Life, el nou disc de Drake, podria sortir aquesta setmana. More Life estava inicialment previst pel desembre, i Drake no se l'ha plantejat com un àlbum d'estudi, sinó com fer un podcast o una llista de reproducció, però només amb música nova seva.
Segons aquest rumor, More Life tindrà 20 cançons, i Drake l'ha enllastit durant la seva gira europea Boy Meets World Tour i ha aprofitat per col·laborar amb músics establerts a Europa. També és possible que contingui una col·laboració amb Drake i Nicki Minaj, amb qui van compartir unes imatges a l'estudi, i també s'ha especulat molt amb que col·laboraria de nou amb el seu compatriota The Weeknd, i també Jennifer Lopez, amb qui el de Toronto ha insistit que no va tenir cap relació extraprofessional.
Tot i que han malhauradament acabat la seva relació, m'encantaria que hi hagués una nova col·laboració amb Rihanna, tot i que no ho veig gaire possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada