12 de març 2017

Concert de Bipolar a Lleida (11/3/17)


Ahir al vespre, els Bipolar van passar per Lleida com a part de la gira de presentació del seu disc Fènix, que es va publicar al 2016. Com a artista convidat tenien  Carles Ribes, ex-membre de la formació Amelie que aquest 2017 té previst començar a llançar música en solitari.


Carles Ribes va començar la seva actuació en acústic amb Dia i Nit, una de les cançons més conegudes de la formació de la què formava part i, personalment, una de les meves preferides. A més va presentar cançons inèdites del seu projecte en solitari, va versionar "Els Somnis de Petit" de Margarett; i també va interpretar Mai T'oblidaré, una de les cançons del segon disc d'Amelie És el Moment. Va tancar la seva actuació amb Per Tu, una altra de les cançons del debut d'Amelie del 2011 Somiant Desperts.



Els Bipolar van començar la seva actuació amb Mai Diguis Mai, una de les cançons del disc que promocionenen actualment. A més de totes les cançons de Fènix, van interpretar dos covers i Lo Quiero i Mientras Vivas, dos cançons del seu primer treball discogràfic No Es El Final, les cançons del qual -a diferència de les de Fènix- eren en castellà. La primera de les dos versions que he comentat anteriorment era un mashup que combinava Shape Of You d'Ed Sheeran i One More Night de Maroon 5.
Van dividir el seu concert en dos seccions, separades per un interludi en el què el protagonisme va ser únicament del bateria. Després d'aquest interludi, la resta de components del grup va tornar a l'escenari per interpretar Reset. El segon dels dos covers va tenir lloc a la segona part, quan van versionar Blame de Calvin Harris i John Newman. Van deixar pel final Deixem-ho tot, cançó que obre el disc i que es va publicar com a primer avançament del seu àlbum Fènix i que jo considero una de les més potents del disc.

El concert va ser una molt bona experiència i el valoro molt positivament; els Bipolar tenen un directe millor del que m'esperava; i amb un estil, més pop, que per a mi és molt més atractiu que els altres grups catalans que tenen molta més popularitat.

També et pot interessar:
Presentació de Take The World a Lleida (Maig 2015)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada