23 de març 2017

Novetat + Lyric Video: Light Me Body Up


Tot i que encara  no es troba disponible mundialment (Però sí als països on ara ja es divendres), David Guetta ha compartit al seu canal de YouTube el lyric video del primer senzill oficial del seu setè àlbum, que és una col·laboració amb Nicki Minaj i Lil Wayne anomenada Light My Body Up.
És la quarta vegada que el DJ francès col·labora amb la rapera, després de Turn Me On, Where Them Girls At i Hey Mama.
Tot i que en els seu últim àlbum Listen David Guetta deixava de banda la fusió de música electrònica i Hip-Hop que protagonitzaven el seus discos One Love (2009) i Nothing But The Beat (2011); però en aquesta cançó hi torna, i no sabem si això serà un indici de com sonarà el seu proper àlbum.
En aquesta cançó Nicki Minaj mostra les seves dos facetes de cantant i rapera, tot i que només rapeja al principi en una part sense gaire encert sota el meu punt de vista. Les estrofes estan bé, però sota el meu punt de vista, però el que realment és destacable la tornada, que desemboca en un drop que a la primera escolta m'ha deixat molt descolocat, però que poc a poc em va agradant més, encara no és el tipus de drop que a mi més m'agrada. La part de Lil Wayne és molt correcta també.
En conclusió, Light My Body Up m'ha agradat, en part perquè David Guetta repren el seu anterior estil; però espero que això no sigui un indicador de com sonara el disc i que igualment hi hagi cançons més orgàniques com Dangerous.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada