6 de gen. 2017

Sia llança Move Your Body com a quart senzill de la era This Is Acting

Avui, Sia ha llançat una nova versió de Move Your Body, que servirà com el proper senzill del seu disc This Is Acting.Serà el quart que edita sumant els del disc i els de la seva reedició. El primer va ser Alive, publicat al Setembre del 2015. Uns mesos després va llançar Cheap Thrills, un dels èxits del passat 2016. Al 2016 tot haver anunciat Bird Set Free com a proper senzill, finalment va descartar la idea i va llançar The Greatest com a primer senzill de la reedició/tercer senzill en total.

Com ja sabreu, cada cançó del disc original (no de la reedició, però aquesta cançó ja estava inclosa a la primera versió) Move Your Body, era una cançó que Sia va composar inicialment per a Shakira, però que la colombiana va descartar.
La versió llançada com a senzill, anomenada "single mix" no és ni la versió del disc ni la remescla d'Alan Walker, inclosa a la reedició, sinó una versió completament nova i innecessària, ja que fa que Move Your Body sona genèrica i perdi en gran part el seu atractiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada