9 de gen. 2017

Migos arriba al número 1 al Hot 100

Resultat d'imatges de migos billboardEl Hot 100 de Billboard té nou número 1, es tracta de Bad and Boujee, del rapers Migos i Lil Uzi Vert. Aquesta cançó ha esdevingut un èxit viral als Estats Units, i sincerament no crec ni espero que s'extengui a la resta del món.
Per cert, aprofito per informar-vos que de cara a aquest 2017, Mediatraffic ha renovat la manera de funcionar de la seva llista mundial de senzills, fent-la molt més atractiva pel fet que s'actualitza amb menys retard, pel que no descartaria la possibilitat que en un futur no gaire llunyà passés a seguir el Hot 100 de Billboard més en un segon pla, com ho faig amb la llista britànica.



Tenim dos retorns al Top 10 del Hot 100: Bad Things de Machine Gun Kelly i Camila Cabello (12-10) i don't Wanna Know de Maroon 5 (11-7). Drake manté el seu Fake Love per segona setmana a la màxima posició fins ara, que és el número 9.

Pel que fa a la llista britànica, està dominada una setmana més per Rockabye de Clean Bandit, Anne Marie i Sean Paul. I ja en van nou.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada