7 de gen. 2017

Ariana Grande apareixerà al proper Final Fantasy + altres notícies

Resultat d'imatges de ariana dangerous billboard
Durant els primers dies de 2017 hem conegut diverses relacionades amb Ariana Grande, la més destacada de les quals és que un personatge inspirat en ella apareixerà al proper videojoc de Final Fantasy. A més, també tenim tota la informació pel que fa al llançament del senzill d'Everyday.


Un dels personatges del nou joc de la popular franquícia de videojocs de rol Final Fantasy , anomenat Brave Exvius serà estarà inspirat en la cantant i lluirà unes seves orelles de conill com les que porta a la sessió de fotos promocional del seu últim disc Dangerous Woman.
Però he de dir -ja que conec aquesta franquícia- que en realitat no és res nou aquest tipus de personatge: a diverses entregues de Final Fantasy ja han aparegut dones-conill, una raça que en l'univers fictici del joc s'anomena Viera (com per exemple Fran, una de les protagonistes de FFXII).

La banda sonora de Brave Exvius inclourà una versió orquestral de Touch It, una de les cançons del disc Dangerous Woman. Font: vídeo al canal de Square Enix, l'estudi darrera de Final Fantasy.

Sprites del personatge

Captura de pantalla on el podem veure, compartida per ella mateixa a Twitter.
Després que s'especulés des de fa setmanes, ella mateix ja ha confirmat Everyday com a quart senzill de Dangerous Woman, cosa que s'especulava des de fa uns dies i que ja us vaig comentar. Everyday serà enviada a les ràdios hip-hop el dia 10 i les ràdios pop poc després, segons la pròpia cantant ha dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada