31 de gen. 2017

Notícies relacionades amb Lady Gaga: Joanne Tour, Superbowl

Només falten sis dies per a què Lady Gaga actui a la mitja part de la Superbowl, i just després anuncii la seva gira mundial. A continuació teniu unes quantes notícies breus relacionades amb això.


Segons informa la revista Us, Lady Gaga anunciarà les dates de la seva propera gira mundial dilluns. No és tampoc cap sorpresa, ja que se sabia que seria just després de la seva actuació a la mitja part de la Superbowl, que com ja he dit tindrà lloc diumenge. font.

Passem, ara sí a parlar de nous detalls coneguts en relació amb la seva actuació en aquest esdeveniment. Ja fa setmanes que es rumorejava que Lady Gaga voldria fer part de la seva actuació des de la teulada de l'estadi, i que en un principi la organització no volia que ella ho fes al considerar-ho posar la seva vida en risc. Ahir en una entrevista a la ràdio, finalment ella ho va confirmar, afegint a més que va ser idea de la seva germana. font.

Aquí teniu un videoclip compartit per Pepsi -Patrocinadora de l'esdeveniment- on podem veure els assajos, ara sí, amb l'artista.



Lady Gaga To Star In Tiffany's New Campaign Airing During Super BowlCom ja sabreu, un altre aspecte en el que es posa molta ènfasi a la Superbowl és en la publicitat. Doncs l'anunci de la coneguda marca de joies Tiffany & Co  estarà protagonitzada per Gaga. A continuació en podeu veure un avançament. (No acabo d'estar segur de quin sentit té un tràiler d'un anunci).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada