19 de gen. 2017

Notícies relacionades amb la superbowl + Vídeo Assajos

Resultat d'imatges de lady gaga superbowl gagadaily
Ja només falten un parell de setmanes per a que Lady Gaga actui a l'event televisat més vist al món: La Superbowl. A continuació us vull comentar diverses notícies relacionades amb la seva actuació i un vídeo promocional dels assajos.


Primer us deixo el vídeo promocional publicat al canal de Pepsi -patrocinadora de l'event- on podreu veure fragments d'una entrevista que ja es va emetre i els assajos dels ballarins. O sigui, que no hi ha imatges noves de Gaga.



Resultat d'imatges de gagadaily love trumps hate
Lady Gaga amb una pancarta
on s´hi pot llegir "Love
Trump's Hate"
Ahir, la publicació Entertainment Tonight va publicar un article on deia que Lady Gaga tindria un artista convidat molt especial i que tres de les persones a les quals els hi havia oferit havien declinat l'oferta. Aquesta segona part no crec qe se la cregués ningú, però la confirmació va arribar unes hores després Billboard va publicar un article completament diferent sobre el mateix tema,
Per començar, segons Billboard Lady Gaga no tindrà cap artista convidat -cosa de la qual me n'alegro molt, si us soc sincer-, sent només la vuitena vegada que això passa i el primer cop en la història de la Superbowl que una dona protagonitza l'espectacle en solitari. Jo ho interpreto com que es refereixen a cap col·laboració vocal, ja que no em sorprendria gens veure a Mark Ronson tocant com a part de la banda.
Una altra cosa que comentava l'article de Entertainment Tonight, és que la NFL -La lliga de futbol americà dels Estats Units- havia fet signar un contracte a Gaga on es comprometia a no fer cap gest en contra del nou president dels Estats Units Donald Trump, cosa que l'article de Billboard ha desmentit mencionant explícitament el d'Entertainment Tonight.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada