14 de gen. 2017

Lady Gaga a l'estudi amb el productor Brian Kennedy + PI video MTV

Lady Gaga Working With Country Musician Dallas DavidsonAvui, el productor Brian Kennedy ha compartit una imatge a les xarxes socials on hem pogut comprobar que Lady Gaga ha anat a l'estudi després del llançament de Joanne, ja que ha dit que era la "primera sessió a l'estudi de l'any".
No se sap realment en què estarien treballant, però la veritat és que al veure això immediatament m'han vingut al cap els rumors que Lady Gaga llançarà un EP al voltant de la seva actuació a la Superbowl (Cosa que jo no em crec, per cert). És cert que també ha de llançar la Banda Sonora de A Star Is Born, però sent que la pel·lícula s'estrena al Setembre del 2018 dubto molt que ja hi estigui treballant (A no ser que Gaga es prengui aquest projecte com si fos un àlbum seu, cosa que també és molt bona notícia). Brian Kennedy (Dreta) ha produit cançons, com per exemple Disturbia i Fire Bomb de Rihanna.

Una foto publicada por Brian Kennedy (@iambkennedy) el

De moment, Lady Gaga està enfocada en la preparació de l'espectacle de la mitja part de la Superbowl, que tindrà lloc en només 22 dies.

A més, Perfect Illusion ha guanyat el premi de MTV Espanya com el Millor Videoclip de l'any, votat pels fans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada