6 de gen. 2017

Novetats: Shape Of You i Castle On The Hill.

Ed Sheeran ha publicat avui mateix els dos primers avançaments del seu tercer àlbum d'estudi Divide (estilitzat com "÷") en llançament semi-sorpresa. Són les cançons Shape Of You i Castle On The Hill, i tot i que les dos han estat publicades en format individual, no se sap ben bé quina serà el senzill principal.
La primera cançó de la que parlaré és Castle On The Hill. Es tracta d'una cançó pop acústica, amb algunes pinzellades country. No aporta res nou per ell ni molt menys en general. La veritat és que no m'acaba d'agradar.



L'altra és Shape Of You, una cançó pop amb sons tropicals molt genèrica, i que es pot veure des d'una hora lluny que s'ha fet per a agradar de la manera fàcil seguint les tendències. La base sona practicament igual a la de Cheap Thrills de Sia i, no em feu dir per què, però també em recorda a Let Me Love You de DJ Snake i Justin Bieber. Dit això i deixant-ho de banda, tampoc m'ha agradat gaire.



De moment no tenim més informació de Divide, però pel que fa a la data de llançament està programat per el primer trimestre de l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada