3 de juny 2016

Top EDM Trimestral Febrer, Març, Maig

Com sempre, cada tres mesos repassem els millors llançaments de música electrònica


15. Martin Garrix - Now That I've Found You

Al març, Martin Garrix publicava Now That I've Found You, l'enèsim avançament del seu àlbum debut que encara no sabem quan arribarà. És una producció progressive house molt ballable, però ni aporta res nou ni és la seva millor proposta.



14. Kygo feat. Kodaline - Raging

El darrer senzill que Kygo ha extret fins al moment de Cloud Nine, el seu àlbum debut que es va posar a la venda al mes de Maig, és Raging, en col·laboració amb Kodaline. A Raging li passa el mateix que a Now That I've Found You: és una cançó més que correcta però ni s'apropa al millor nivell de Kygo.



13. Matoma & Sean Paul feat. KStewart - Paradise

Paradise resumeix perfcetament el que és el Tropical House. Encara que la vocal és mediocre, la producció és realment excel·lent.



12. Rain Man feat. Oly - Bring Back The Summer

Encara que ja feia un any que havia anat treient música en solitari, Rain Man (l'ex-membre de Krewella) no havia publicat res realment bo fins que al Març va llançar Bring Back The Summer.




11. AlunaGeorge - I'm in Control (Throttle Remix)

Si bé és veritat que m'esperava més, la remescla que Throttle va fer de l'I'm in Control d'AlunaGeorge li dóna un enfocament nou a la cançó. La versió original va encapçalar el Top EDM trimestral anterior.

10. Calvin Harris X Rihanna - This Is What You Came For

Calvin Harris i Rihanna col·laboren per tercera vegada (després de We Found Love i Where Have You Been), però en aquesta ocasió en una cançó per a un disc de l'escocés. Encara que aquesta cançó ha estat criticada per ser massa comercial i repetitiva, la veritat és que a mi m'agrada i segurament serà una de les cançons de l'estiu.



9. David Guetta feat. Zara Larsson - This One's For You

Encara que a aquesta cançó li han plogut crítiques de tot arreu, la veritat és que jo la trobo mol a l'altura. És la cançó oficial de l'Eurocopa de futbol que començarà aquest mateix mes i que tindrà lloc a França.



8. Cheat Codes & Kris Kros Amsterdam - SEX (Carta Remix)

Aquesta remescla de Sex de Cheat Codes amb Kris Kros Amsterdam, que es va quedar la segona plaça del trimestre anterior en la seva versió original, no modifica gaire la cançó: només el neccesari per convertir Sex en un espectacular trencapistes.

7. Krewella - Broken Record

Broken Record és el segon senzill que Krewella extreuen des del seu nou EP Ammunition.



6. Coldplay & Beyoncé - Hymn For The Weekend (SeeB Remix)

El que han fet aquest duo noruec amb aquesta cançó de Coldplay és el màxim que se li pot demanar a una remescla: han agafat una cançó que per mi era molt poc aprofitable en una cançó que m'encanta.



5. Rihanna feat. Drake - Work (R3hab Remix)

Sens dubte, l'èxit que més ha sonat durant la primera meitat de l'any és el Work de Rihanna i Drake, que ha estat remesclat infinitat de vegades. La millor, sota el meu punt de vista és la de R3hab, encara que la de Bad Royale també m'agrada bastant.



4. Nicky Romero - Novell

Un que mai falta als Top EDM trimestrals (a l'anterior va posicionar-hi Future Funk i Harmony) és Nicky Romero, que amb Novell torna al so que el va donar a coneixer i que en els darrers mesos havia deixat una mica aparcat per provar coses noves.




3. Syn Cole feat. Madame Buttons - The Daze

Quan va donar-se a coneixer amb Miami 82, semblava que Syn Cole tindria una carrera plena d'èxits. Per sort o per desgràcia no ha estat aixì, però del que sí que ha estat plena és de bones cançons.




2. Mike Posner - Buried In Detroit (Lucas Löwe Remix feat. Big Sean)

Vist l'èxit de la remescla que SeeB va fer de l'I Took A Pill in Ibiza, el més normal és que Mike Posner segueixi publicant remescles de les seves cançons folk. La de Buried In Detroit, que l'ha fet Lucas Löwe i que a més compta amb la col·laboració del raper Big Sean, és realment de 10.




1. AlunaGeorge - I Remember (Prod. Flume)

Per segon trimestre consecutiu i sota el meu punt de vista, el millor llançament de música electrònica torna a estar signat per AlunaGeorge. En aquesta ocasió s'alien amb el productor australià Flume per a presentar I Remember, el segon senzill del seu segon àlbum, que s'anomena igual que aquesta cançó i que sortirà al Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada