1 de juny 2016

TERCER ANIVERSARI DE 100% MÚSICA

El dia 1 de Juny de fa tres anys vaig inaugurar aquest blog, amb moltes ganes d'informar de les últimes novetats de grans artistes pop coneguts de sobres per tothom, i donar a coneixer-ne altres de menys coneguts. També moltes ganes de gaudir de la millor música electrònica setmana darrere setmana, comentant els llançaments de les principals discogràfiques. Tot i que des del primer dia fins avui hem estat centrats en aquests dos gèneres (O més ben dit: cúmuls de gèneres), sempre hem deixt la porta oberta a música d'altres gèneres, principalment Hip-Hop, però també Rock, Country,...
Al llarg d'aquests tres anys han anat apareixent i desapareixent seccions, com els "dijous remesclats" (Que vaig deixar de fer ja fa una bona temporada), el "Top EDM" tant trimestrals com setmanals, els "protagonistes del mes", i òbviament la nostra llista, inicialment anomenada "100% Novetats", i a ara rebatejada com "100% Música Chart", però el que sempre s'ha mantingut i es mantindrà és la il·lusió, la dedicació, l'esforç i les ganes que poso en aquest blog. 
També aprofitar aquesta entrada per agraïr-vos tots els que visiteu el blog (Especialment els que comenteu), tant els que ho feu a diari com els que ho feu ocasionalment. Encara que aquí no es pot dir la frase "Sou vosaltres els que feu possible" 100% música, sempre és una gran satisfacció saber que si has invertit molt temps en redactar alguna cosa, algú ho llegirà. 
Però aquesta entrada no només era per dir-vos això: també per dir-vos que en motiu d'aquest aniversari aquesta setmana hi haurà unes quantes entrades especials, i que avui, dia 1 de Juny, queda inaugurada la temporada d'aquest estiu 2016, on la meva intenció és la següent:
  • Fer podcasts més sovint (Màxim cada 15 dies) aprofitant que a l'estiu tindré més temps.
  • Introduir una secció de top 5s
  • I preparar un MOLT bon especial (No sé si dins els rànquings esmentats) relacionats amb Rihanna, el seu ANTI World Tour i en concret amb el concert que oferira el proper dia 21 de Juliol a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada