2 de juny 2016

Remix EP: Kiss It Better

rihanna-remixes-needed-me-kiss-it-betterAhir Rihanna va publicar les remescles tant de Kiss It Better com de Needed Me, les dos cançons que ha publicat en format single doble com a segon senzill del seu vuitè treball discogràfic. En aquesta entrada analitzaré les remescles de Kiss It Better.

La primera remescla és la de R3hab, que ja va remesclar Work, Bitch Better Have My Money, What Now i We Found Love de la cantant de Barbados, i que ara presenta remescles tant a Kiss It Better com a Needed Me. En aquest cas es decanta per una combinació de sons trap molt suaus amb pinzellades de Tropical House, d'una manera similar a la de la remescla de Work.



El segon remix és el de Four Tet, que presenta una remescla amb un so molt ambiental i gens ballable. És una proposta molt original i amb un bon resultat, però no és el que buscava.
Una altra de les remescles d'aquest EP és la de Kaytranada, que ha resultat ser una bona sorpresa. Es manté dins del R&B, però donant-li un so més ballable. La única cosa que no m'agrada és que en ocasions canvia l'harmonia de la cançó, i en la meva opinió això no afavoreix gens el Kiss It Better de Rihanna.
La remescla que queda és la de Feenixpawl que és just el que buscava: una remescla progressive house potent que no arrisca gaire però no cau en ser genèrica, que li dóna unes quantes revolucions més a Kiss It Better i que la fa apta per a sonar a tots els festivals d'aquest estiu (Cosa que sabem que no farà, perquè aquesta cançó no està funcionant gaire bé a les llistes).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada