1 de juny 2016

RedOne parla sobre LG5


En els últims dies, RedOne (Que intenta fer arrencar la seva carrera com a DJ/productor/artista) està concedint moltes entrevistes, i en totes elles és preguntat per el proper projecte de Lady Gaga.
Del que ha dit podem concluir que, inicialment Gaga havia escollit com a primer senzill una cançó que havia produit amb ell, però finalment ha canviat d'opinió i ara es decanta per una d'un altre productor (Mark Ronson, probablement). Aquesta cosa al productor suec d'orígen marroquí no li ha sentat gens de bé, ja que ell afirmava que era una cançó que tenia el grammy assegurat (Quan irònicament, la cançó guanyadora del grammy més important, que és el de gravació de l'any, és Uptown Funk). Red One, també ha aprofitat la ocasió per criticar ARTPOP i per dir que no ha sentit mai la versió final de Gypsy, la única cançó del dsic que va co-composar.Sigui com sigui, això vol dir que ella ja té triat el primer senzill del disc, cosa que pot donar-nos esperances que no tardi gaire en arribar.


A més, com a curiositat, us deixo una imatge de la nova promoció de Coca-Cola als Estats Units, on les ampolles d'aquest popular refresc tene fragments de lletres de cançons, dos de les quals són de la novaiorquesa. Una amb "Baby, I Was Born This Way" (Òbviament, de la seva cançó Born This Way) i una altra amb "I'm Your Biggest Fan" (Paparazzi).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada