30 de juny 2016

Els protagonistes del mes de Juny

Ja estem a punt de deixar enrere el mes de Juny, i com sempre, toca repassar els artistes dels que més hem parlat aquest mes. El mes de Juny ha estat un mes bastant poc actiu, i per això s'han pogut col·locar al rànquing artistes que habitualment queden fora.

7. W&W
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -

Aquest mes, W&W han publicat dos excel·lents remescles: una a Needed Me de Rihanna i una altra a I Took A Pill in Ibiza. A més, han publicat una producció original anomenada How Many.


6. Sia

Total de mesos: 6 Mesos consecutius: -

Aquest mes, Sia per fi ha aconseguit situar Cheap Thrills al top 10 del Hot 100 de Billboard, i ha escalat fins a la sisena posició, convertint-se en el senzill de l'australiana que millor posició aconsegueix en aquesta llista. A més ha estrenat una versió d'aquest senzill amb Nicky Jam.

5. Lady Gaga (& Tony Bennett)
Total de mesos: 7  Mesos consecutius: -

Encara que, malhauradament, aquest mes no hem rebut cap informació de LG5, aquest mes Tony Bennett ha anunciat que el seu segon àlbum conjunt amb la novaiorquesa estaria a punt per a ser publicat al mes d'Agost, el mes en el que ell fa 90 anys. Gaga encara no s'ha pronunciat al respecte.
A més, fora del món de la música, aquest mes hem conegut que participarà al remake de A Star Is Born, que seria el seu debut a la gran pantalla. A més, ha estat convidada a la conferència anual d'alcaldes dels Estats Units, on va coincidir amb el Dalai Lama. En conseqüència d'això, ha estat vetada de Xina.


4. Calvin Harris
Total de mesos: Mesos consecutius: -

Aquest mes Calvin Harris ha seguit a les primeres posicions de totes les llistes amb This Is What You Came For, de la qual ha estrenat videoclip i remescles oficials aquest mes. A més, ha publicat nou senzill al costat de Dizee Rascal anomenat Hype.

3. Drake
Total de mesos: Mesos consecutius: 3

En realitat aquest mes Drake ha fet més aviat poc, si no tenim en compte que ha estat regnant a totes les llistes del món (O com a mínim, a la major part). Durant tot el mes ha estat liderant tant el Hot 100 com la llista Billboard 200, amb One Dance i el seu àlbum Views, respectivament; extenent aquest doble lideratge sis setmanes consecutives en total. Pel que fa a la llista britànica de senzills, ja porta 11 setmanes a la primera posició, pel que s'ha convertit en el número 1 més llarg des que van entrar el funcionament les plataformes digitals.
A principis de mes, es va publicar Controlla com el nou senzill de Views als Estats Units, però tot fa pensar que el nou senzill a Europa seria Too Good. A més, el canadenc ha estat filmant el videoclip de One Dance.

2. Sam Feldt
Total de mesos: Mesos consecutius: -

Al Juny, aquest DJ i productor holandès només ha publicat una original i una remescla, però totes dues són d'una qualitat excepcional. Primer va publicar Summer On You en col·laboració amb Lucas & Steve i Wulf, i després la seva remescla al Pieces de Rob Thomas, que jo qualificaria com el millor llançament del mes.

1. Rihanna
Total de mesos: Mesos consecutius: 6

Un mes més, situem a Rihanna al capdamunt de la llista dels protagonistes del mes. Al llarg del mes de Juny ha estrenat dos noves cançons: Sledgehammer, per a la banda sonora de Star Trek, i Nothing Is Promised, una col·laboració amb el DJ i productor de Hip-Hop Mike Will Made It. Aquesta segona poc a poc m'ha anat agradant cada vegada més, i ara hi estic totalment enganxat.
A primers de mes va publicar les remescles oficials de Kiss It Better. El mateix dia va publicar les de Needed Me, que durant tot el mes s'ha mantingut dins el top 10 del Hot 100, aconseguint la seva màxima posició a la vuitena casella. També s'han estrenat durant el mes de Juny les remescles i el videoclip de This Is What You Came For, la seva col·laboració amb Calvin Harris. Aquesta cançó també ha estat obtenint molt bones posicions a les llistes d'arreu del món, entrant al top 5 del Hot 100 de Billboard.
Però això no és tot, ja que a més, aquest mes ha iniciat el segment europeu de la seva gira ANTI World Tour, que passarà per Catalunya en unes setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada