7 de juny 2016

TOP 5: Candidates per a ser "la cançó de l'estiu"

La temporada estival està a punt de començar, i multitut de publicacions, pagines web i aplicacions fan les seves apostes respecte quines seran les cançons de l'estiu. A continuació us deixo les meves.


5. Alicia Keys - In Common


Ja sé que aquesta cançó no serà la cançó de l'estiu mundialment (M'encantaria equivocar-me), però el que sí que serà segurament és una de les meves cançons de l'estiu. A més de ser una cançó excel·lent, compta amb tots els requisits per ser la cançó de l'estiu: se't queda facilment a la ment, té el so tropical/dancehall de Work que es porta aquest any i pot ser facilment remesclada per a sonar a totes les pistes de ball.





4. David Guetta feat. Zara Larsson -  This One's For You

Encara que segurament, als Estats Units el 90% de la gent acabi l'estiu sense haver sentit mai aquesta cançó, està clar que la nova proposta de David Guetta al costat de Zara Larsson serà una de les cançons de l'estiu. Si ja per venir signada pel DJ francès té garantit l'èxit als països europeus, el fet de ser la cançó de la edició de l'Eurocopa d'aquest any.




3. Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling

Sembla evident que aquesta cançó R&B serà una de les que més sonaran aquest estiu, ja que va entrar molt forta a les llistes mundials i des d'alhesores ha mantingut molt bones posicions. També és una cançó que entra molt facilment i que és molt apta per a sonar a la ràdio.





2. Drake - One Dance

És obvi que One Dance serà la cançó de l'estiu, sinó passa res molt fora de la normalitat. O com a mínim durant la primera meitat de l'estiu. I per si encara quedava algun dubte, el remix al costat de Justin Bieber que es publicarà imminentment ja ho deixa clar. Opino que dependrà molt de si la gent se'n cansa ràpid o no, ja que trobo que és una cançó que entra molt bé a la primera però que cansa molt ràpid.




1. Calvin Harris & Rihanna - This Is What You Came For

I a la primera posició he decidit situar This Is What You Came For, la nova col·laboració de Calvin Harris i Rihanna. És a la cançó a la que més possibilitats li veig de ser la cançó de l'estiu, o com a mínim, de ser-ho a Europa on la música electrònica té més bona acceptació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada