23 de juny 2016

Els àlbums més esperats de la segona meitat de l'any (Part 2)

A continuació us deixo la informació que tenim sobre tres àlbums més que es publicaran durant la segona meitat de l'any, si tot va bé.


KP4


Encara que últimament no hem rebut practicament cap informació del proper treball discogràfic de Katy Perry, que serà el quart de la seva carrera, en tenim molta. Inicialment, KP4 estava previst per a principis d'any, però ja a l'estiu de l'any passat va avisar que no estaria llest fins a la segona meitat del 2016.

El gènere del disc

Katy Perry va dir que portaria un estil diferent, més adult en aquesta nova etapa (Cosa que, per cert, va dir que faria a Prism i no va fer), cosa que deixa entreveure que deixaria el bubblegum pop i que es passaria a un altre gènere. En una entrevista que va concdir a principis del 2015 va dir que tenia pensat que el disc prengués una direcció acústica o bé més dance. A principis d'aquest any han sorgit rumors que indicaven que Katy Perry estria treballant en música Country. En els propers mesos descobrirem si alguna d'aquestes informacions acaben sent reals.

Co-compositors

Sia: L'australiana va dir en una de les entrevistes durant la promoció del seu útlim disc This Is Acting que havia estat treballant a l'estudi amb Katy Perry per al seu proper disc.

Productors:

Diplo: El també australià va treballa amb la cantant americana tant a la co-composició com a la producció d'una cançó anomenada Crocodile Tears, que ja està registrada.


Títols registrats:

Els títols de cançons registrades, que com ja sabeu poden canviar, són els següents: "Crocodile Tears", "Heartache Crusade", "In Flames", "I’m Threw (Legacy)", "Last Cry", "North Star", "Rise" "She’s So Creepy" i  "Victory".



Segon disc conjunt de Tony Bennet i Lady Gaga

Inicialment previst per l'any passat, Lady Gaga i Tony Bennett llançaran el seu segon àlbum conjunt al mes durant el tercer trimestre d'aquest any, probablement al mes d'Agost, que és quan el veterà cantant de Jazz compliria 90 anys. La idea inicial era interpretar només composicions de Cole Porter, però no se sap si han canviat els plans. Tampoc sabem si el disc ja està gravat, cosa que no sembla tan descabellada tenint el compte que se'ls va veure junts a un estudi el passat mes d'Octubre.


Tercer àlbum d'Avicii

Avicii ens va agafar a tots per sorpresa a tots quan el mes de Novembre, poc més d'un mes després d'haves publicat el seu segon àlbum Stories, desvelava que planejava publicar un nou disc al 2016. El suec va estrenar moltes de les cançons de les que formarien part del disc durant la seva actuació a l'Ultra Music Festival de Miami al Març, de la mateixa manera que ho va fer amb True i amb Stories els anys 2013 i 2015 respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada