20 de juny 2016

Els àlbums més esperats de la segona meitat de l'any (Part 1)

Està a punt de concloure la primera meitat del 2016, i durant els primers sis mesos de l'any ens han arribat àlbums realment bons d'artistes com Rihanna, Ariana Grande, Meghan Trainor o Kygo. Però a la segona meitat encara tenen que publicar nou àlbum Lady Gaga, Katy Perry, Bruno Mars, Avicii i molts altres artistes de primera fila. Avui repassarem tota la informació que tenim sobre tres d'aquests discos.


LG5

LG5 és el nom provisional amb el que es coneix el cinquè àlbum pop/en solitari de Lady Gaga, que arribaria a finals d'any, encara que ja coneixem tots a Gaga, i potser acaba arribant al 2017. El que sí que està clar és que la novaiorquesa s'està prenent tot el temps necessari per fer del seu cinquè àlbum un disc perfecte.

Productors amb els què ha treballat:

RedOne: El primer productor amb el que va treballar per LG5 va ser RedOne, amb qui va enregistrar 8 cançons, una de les quals anava a ser el primer senzill. No se sap si cap de les cançons que van fer junts acabaran al tracklist definitiu del disc,  ja que aparentment Lady Gaga ha canviat el camí que anava a prendre el disc inicialment.

Mark Ronson: Lady Gaga ha passat mesos treballant a diari amb Mark Ronson, i tot fa pensar que serà el productor principal del disc. El productor britànic va dir que el disc estaria llest a finals d'any.

Nile Rodgers: Lady Gaga s'ha anat trobant sovint amb Nile Rodgers, i ja està confirmat que ella col·laborarà al proper àlbum de la seva formació Chic, però també és probable que ell contribueixi a LG5.

Co-compositors amb els què ha treballat

Encara que, com sempre, Lady Gaga seguirà composant les seves cançons, aquesta vegada s'ha deixat assesorar per compositors més veterans:

Elton John: Sabem que ha co-composat una cançó anomenada Room In My Heart, que és la única que Lady Gaga ha registrat aquest 2016.

Diane Warren: Diane Warren, que ja va col·laborar amb Gaga a la composició de Til It Happens To You, tornarà a col·laborar amb ella a LG5

Altres col·laboradors:


BloodPop i Tame Impala: Mark Ronson va publicar unes fotos a Instagram on veiem a Lady Gaga a l'estudi amb el productor BloodPop i Kevin Parker, el cantant del grup Tame Impala, però considero que això no és suficient evidència per dir que estan participant al proper disc de Gaga.





I Remember

El segon àlbum d'AlunaGeorge estava incialment previst per a aquesta primavera, però el duo britànic ha decidit retrassar-lo fins al 9 de Setembre per acabar de posar-lo a punt. Veient les cançons que n'han publicat, promet ser un dels millors discos de l'any.

Cançons estrenades:








BM3

Un altre disc que estem esperant amb moltes ganes és el tercer treball discogràfic de Bruno Mars, del que en sabem més aviat poc. Només, que arribarà aquesta tardor i que treballa amb Skrillex.

Productors:

Skrillex: En una recent entrevista amb Billboard, Skrillex va anunciar que havia estat treballant amb Bruno Mars,
Mark Ronson: Sembla evident que Bruno Mars tornarà a treballar amb Mark Ronson, amb qui ja va treballar en diverses cançons del seu anterior disc Unorthodox Jukebox, com Locked Out Of Heaven o Moonshine, i a Uptown Funk per al disc més recent del britànic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada