15 de nov. 2015

TIHWD arriba a 400M de reproduccions + Altres npticies

This is How We Do ha arribat als 400 milions de reproduccions. És el sisè videoclip de Katy Perry en superar aquesta xifra.

Però aquesta no és la notícia més important que hem conegut en relació a la cantant, ja que hem pogut escoltar un avançament de Everyday is a Holiday i  ha desvelat un possible títol d'una cançó del seu quart àlbum


Com suposo que molts ja sabreu Katy Pery és la imatge de la campany nadalenca de H&M i conjuntament amb aquesta campanya promocionarà el seu nou senzill Everything is a Holiday. Doncs el aquesta nova cançó, que no tenia previst estrenar-se fins el dia 23, ha començat a sonar a algunes de les botigues d'aquesta marca, pel que ja ens podem fer una idea de com sonarà. Això sí, els snippets que podem sentir són en molt baixa qualitat.
Sigui com sigui, sona molt més uptempo i menys a nadala del que m'esperava.


Per la cantant californiana ja treballa en el seu proper projecte, que és el seu quart àlbum. Recentment ha registrat una nova cançó: North Star. Tot i que pot fer la impressió que està bastant avançat, el seu proper disc no veura la llum fins a finals de l'any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada