10 de nov. 2015

Gaga anuncia col·laboració amb Cher? + Altres notícies


Avui torna a ser el torn de recopilar les notícies relacionades amb Lady Gaga que hem conegut els darrers dies.






La setmana passada Lady Gaga va publicar a instagram una imatge on es veu el seu mòbil amb una trucada entrant de Cher. Serà aquesta una subtil manera d'anunciar una col·laboració? Tant Cher com Lady Gaga actualment estan treballant en els seus propers treballs discogràfic. Sent que algunes de les cançons que la novaiorqusa ha cantat  a Cheek To Cheek, com Bang Bang, també formen part de la discografia de Cher, no sembla impossible.

Fotografia publicada per Lady Gaga a Instagram.


Ja van treballar juntes a The Greatest Thing, una cançó que finalment no va veure la llum.


Tony Bennett també ha parlat recentment  del seu segon àlbum conjunt a Lady Gaga en una entrevista per a NJ, on ha dit que serà molt sorprenent. Que vol dir això? Que no serà un àlbum Jazz? Des de ja fa unes setmanes es rumoreja que si Cheek To Cheek portava Lady Gaga a l'estil de Tony Bennett amb el seu segon àlbum passi el contrari. La veritat és que jo ho veig molt improbable.




Acabo dient que Lady Gaga actuarà al a una gala en homenatge a Frank Sinatra que s'emetrà el 6 de Desembre per la cadena americana CBS coincidint amb l'aniversari del naixement del cantant de Jazz,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada