30 de nov. 2015

Remix EP: Bang My Head

 Ja a la venda l'EP de remescles de Bang My Head, el nou senzill de David Guetta, Sia i Fetty Wap des de Listen Again, la reedició del darrer àlbum del francès que es va publicar divendres passat.
Primer ve la versió original de Bang My Head, i després ja ve la primera remescla que és la que ha fet Robin Schulz. Sona bastant diferent al que solen ser les produccions del DJ alemany, amb un so menys ogrànic, però igualment suau. És una remescla bastant bona, però tampoc està al nivell de les millors remescles de Schulz, com pot ser la que va fer a Prayer in C.
La següent remescla és la de l'espanyol JP Candela, que aposta per un so molt contundent, que trenca completament amb la línea de l'original.
Després ve la remescla de GlowInTheDark, que com era d'esperar per un so molt contundent, bastant en la línea de l'anterior remescla, encara que aquesta d'aproxima més al Big Room sense ser-ho del tot.
La quarta remescla és la que ha fet  Feder, que segurament coneixereu pel seu èxit Goodbye. A aquesta remescla, que és la millor de l'EP segons el meu criteri, el DJ de Niça aposta per sons molt suaus, encara que gens ballables.
La última remescla és la de Kryder i Dave Winnel, que porten Bang My Head a la vessant més ballable del Deep House.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada