28 de nov. 2015

La setmana que ve sabrem qui serà l'encarregat de la Superbowl

El dia 3 de Desembre es desvelarà l'artista (O un dels artistes) que actuarà a la mitja part de la Superbowl del 2016.
A continuació us deixo una llista amb noms que veig bastant probables:

Taylor Swift:

Al 2014 la va fer Bruno Mars, autor d'un dels àlbums més exitosos de 2012 (Unorthodox Jukebox). Al 2015 ha actuat Katy Perry, autora d'un dels àlbums més exitosos del 2013 (Prism). Seguint aquesta sèrie, al 2016 li tocaria actuar a Taylor Swift, autora de l'àlbum més exitós de l'any passat (1989). Però a això hi ha un problema: Té un contracte amb Coca-Cola, i l'event el patrocina Pepsi.

Coldplay

La setmana que ve Colplay publiquen A Head Full of Dreams, el que serà l'últim àlbum del grup liderat per Chris Martin. Així que fer una Superbowl seria una de les millors maneres de despedir-se dels fans.

Lady Gaga

Està previst que a principis d'any Lady Gaga publiqui el primer senzill del seu cinquè àlbum, pel que la Superbowl seria una gran oportunitat per promocionar-lo. A més, té un contracte amb Pepsi, la patrocinadora de l'event.

Adele

Encara que no és el perfil d'artista que actuaria a la Superbowl, veient l'èxit que està tenint amb 25, no m'extranyaria del tot que fos l'artista escollida.

Bruno Mars

No ho veig gaire probable, però sabem que els promotors de l'event van  contactar amb ell. No em negareu que no us agradaria que estrenés el primer senzill del seu tercer àlbum a l'event televisat més vist de cada any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada