11 de nov. 2015

Crítica: Prismatic World Tour DVD

The Prismatic World Tour.pngEl dia 30 de Novembre es va posar a la venda el DVD / Blu Ray del Prismatic World Tour, la gira que Katy Perry ha fet durant els anys 2014 i 2015 per promocionar el seu tercer àlbum Prism.
El DVD està gravat a Sidney, Austràlia.
El concert comença amb Roar, Part of Me, Wike Awake, This Moment i Love Me. Durant aquesta secció la indumentaria que porten tant Katy Perry com els ballarins i la banda porten leds i hi ha moments en els que l'escenari es queda a les fosques i les lums són l'únic que es veu. Aquests moments realment fan molt bon efecte.
Durant la primera part del concert la veu de Katy Perry falla, cosa que em sorprèn que no hagin corregit de cara al DVD. No passa continuament, però passa massa vegades.





Passem ara a analitzar la següent secció: la egípcia. Aquest segment del concert comença amb Dark Horse, i Katy Perry entra a l'escenari sobre un cavall  transportat per dos dels ballarins. Per mi és sens dubte el moment més espectacular de la gira. A continuació arribem  E.T, , Legendary Lovers i I Kissed A Girl. Durant Dark Horse i E.T apareixen a la pantalla Juicy J i Kanye West respectivament.



La següent secció és la de temàtica felina, introduida per un interludi que és realment desconcertant i que es fa realment llarg. Un cop s'acaba Katy Perry torna a l'escenari per interpretar una versió cabaret de Hot 'n' Cold i International Smile.



A continuació arriba la secció acústica, però abans la cantant californiana convida a una fan a pujar a l'escenari per a fer-se una selfie amb ella. La primera cançó d'aquesta secció és By The Grace of God. Després torna a convidar una altra fan a l'escenari, però aquest cop per donar-li una pizza. Aquest moment em va sobrar completament.
Les següents cançons que interpreta, també en acústic són el mashup entre The One That Got Away i Thinking Of You i Unconditionally. Una de les millors parts del show.
M'alegra especialment que Katy Perry segueixi incloient dins el setlist Thinking Of You, ja que és una de les meves cançons preferides,

Just quan s'acaba Unconditionally arriba Walking On Air, que produeix un gran contrast ja que és la cançó més ballable de la discografia de Katy Perry i la encarregada d'obrir aquesta secció. A continuació venia It Takes Two, on la indumentària Katy Perry i l'escenari representen el Ying i el Yang. Després Katy Perry torna al look amb el que havia interpretat Walking On Air per cantar una de les cançons més esperades pels fans: This is How We Do, que cap al final incorpora elements de Last Friday Night. Més val això que res, però jo crec que aquesta cançó mereixia ser interpretada sencera, ja que és una de les més exitoses de la seva carrera,

A continuació ve la penúltima secció del concert, introduida per un interludi amb una remescla de Peacock. Quan la cantant reapareix sobre l'escenari ho fa amb la mateixa perruca però amb una indumentària diferent. La primera cançó d'aquesta secció és Teenage Dream, després arriba California Gurls i finalment Birthday, on va tornar a pujar un altre fan a l'escenari i va volar per sobre del públic. Un cop finalitzada la cançó, tot semblava que s'acabava, però no: encara quedava el gran final, que seria amb la cançó Firework.


El Prismatic World Tour és un molt bon espectacle, que encara que no us agradin les cançons de Katy Perry (No és el meu cas) segur que us resultarà entretingut. Musicalment també és molt correcte, però en alguns moments a Katy Perry li falla la veu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada