24 de nov. 2015

Crítica: Reedició de Never Been Better

Divendres, Olly Murs va publicar la reedició de Never Been Better, amb noves cançons, entre les quals hi trobem el senzill Kiss Me. Never Been Better va ser un dels millors àlbums de l'any passat, estaran les noves cançons al nivell de les altres?
Kiss Me és precisament la primera cançó nova que ens trobem a aquest Never Been Better Special Edition. Després arriba Stevie Knows, una pista molt R&B i amb moltes reminiscències de la música de la dècada dels 80. Tot seguit arriba If I Stay, una cançó que comença com una balada, però a la que a la segona estrofa se li afegeixen elements que la fan més pop.
La quarta cançó (dissetena en total) és Sacrifice, una cançó típicament Olly Murs: Amb elements pop i R&B. _La següent cançó és la balada Love Shouldn't Be This Hard.
Després ve la versió amb Ella Eyre d'Up, que la trobo bastant més desencertada que la versió original amb Demi Lovato, i per acabar la versió que Olly Murs fa de Last Christmas.

En conclusió, les noves cançons no només estan molt a l'alçada de les de la edició llançada l'any passat, sinó que fins i tot m'han semblat lleugerament millors, pel que fan el disc encara més recomanable. A més també inclou un DVD de la gira Never Been Better.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada