2 de nov. 2015

Protagonistes del mes d'Octubre

Cada any el mes d'Octubre és un dels mesos on s'acumulen més llançaments, i el del 2015 no ha estat cap excepció. A causa d'això he hagut de deixar fora del top 5 artistes que amb menys competència haurien entrat sensw cap problema, com son Ariana Grande, Olly Murs i Rihanna.

5. Demi Lovato
Aquest mes Demi Lovato ha llançat el seu nou àlbum Confident, que no ha aconseguit debutar el número 1 per molt poc. A principis de mes va estrenar el videoclip de la cançó amb el mateix títol que el disc: Confident, i a finals de mes ha estrenat el videoclip d'una altra de les cançons del disc: Waitin' For You.
A més, aquest mes ha anat a promocionar el disc a diversos programes de Televisió.

4. Armin Van Buuren
A finals de mes Armin Van Buuren ha llançat el seu álbum Embrace i  durant el mes d'Octubre, el DJ i productor holandès ha anat estrenant cançons del disc al seu podcast A State Of Trance. També ha llançat el que és el tercer senzill del disc: Strong Ones, que ja té videoclip.
A més va estar promocionant el disc a la televisió holandesa.

3. Katy Perry

El dia 30 d'Octubre per fi es va posar a la venda el DVD de la gira Prismatic World Tour. Aquesta gira, que promocionava l'àlbum Prism, també va finalitzar aquest mes, després de 151 concerts i amb més de 150 Milions de dòlars recaudats.
Durant aquest mes també s'ha convertit en la primera solista femenina en obtenir dos certificats diamant, la màxima certificació de vendes als Estats Units.

2. Adele
Aquest mes Adele ha estrenat Hello, el primer senzill de 25. El videoclip d'aquesta cançó ha superat el rècord de reproduccions en 24 hores, i ha arribat als 100 Milions de reproduccions en només tres dies.
També ha anunciat el tracklist i la portada de 25, que tot indica que serà un dels albums més venuts de l'any.

1. Avicii

El dia 2 d'Octubre, Avicii va llançar el seu esperat segon àlbum Stories, que sense cap mena de dubte és el llançament més destacat del mes i que segur que acabarà sent un dels millors albums de l'any. A més, també ha posat a la venda l'EP de remescles de For A Better Day, i ha començat a enviar a les ràdios Broken Arrows, que tot apunta a que serà el proper senzill del disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada