16 de nov. 2015

Crítica: Haiz

Hailee Steinfeld - Haiz - EP (2015) - 2480x2480El divendres Hailee Steinfeld va publicar Haiz, el seu EP debut.



La cançó que obre l'EP és Love Myself, la primera cançó original que publica Hailee Steinfeld i amb la que ha obtingut un èxit moderat. És una bona cançó pop, però no aporta res nou ni és res extraordinari; però està bé per ser un debut. És la única cançó de l'EP on la cantant i actriu figura a la llista de compositors.



La segona pista és You're Such A, que presenta un so un pèl més arriscat que Love Myself, però sense ser res de l'altre món.



Després arriba Rock Bottom, una cançó pop downtempo, amb alguns sons que m'han recordat al R&B. També peca bastant de genèrica.



La quarta i última cançó de Haiz és Hell Nos and Headphones. Ja se que dic el mateix de totes, però és que la falta d'originalitat és present a tot l'EP, i Hell No's and Heaphones potser és la cançó més arriscada de l'EP.



En conclusió, Haiz és un EP correcte, especialment per ser un debut; no despunta ni tampoc és dolent, però acabarà perdut entre dotzenes d'albums pop que no fan res nou ni millor. Això sí, de cara al futur jo crec que Hailee Steinfeld pot llançar música força interssant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada