24 de nov. 2015

Justin Bieber aconsegueix tenir 17 cançons al Hot 100

Justin Bieber ha debutat a les llistes de Billboard amb diversos records. Per començar ha conseguit col·locar 17 cançons al Hot 100, cosa que ningu havia aconseguit mai abans. Una altra cosa que no havia aconseguit tampoc ningú abans és ocupar tres de les cinc primeres posicions de la llista. També és molt destacable la entrada de Love Yourself a la quarta posició, sense ni tan sols haver estat llançada com a senzill. Dient això, no és cap sorpresa dir-vos que Purpose ha entrat a la primera posició del Billboard 200. La única cosa que li ha faltat per aconseguir al canadenc és quedar-se amb la primera posició de la llista de senzills, que una setmana més és per a Adele.

També hem de destacar que Here d'Alessia Cara entra al top 10 de la llista, convertint-se en la primera cançó de la canadenca que entra al Top 10 de la llista.
Més coses destacables de la llista: Focus, el nou senzill d'Ariana Grande, cau des de la setena posició fins a la catorzena; i Uptown Funk, en la seva 54ena setmana (És a dir més d'un any després del seu llançament) es manté a la posició número 24: Una cosa sense precedents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada