8 de nov. 2015

Les 10 millors actuacions de la era ARTPOP (1 any ArtRave)

Avui fa exactament un any Lady Gaga va passar per Barcelona amb la seva gira ArtRave: The ARTPOP Ball Tour. Per això i per que en pocs dies es complirà el segon aniversari del llançament del quart disc de la novaiorquesa és el moment perfecte per a un top 10 amb les millors actuacions televisades de les cançons d'ARTPOP.
Us deixo, a més, el link del comentari del concert que vaig fer.

10. Venus (Muppets)



Comencem aquest top 10 amb una actuació que encara que musicalment no és de les millors, és sense dubte la més curiosa de totes. El dia d'acció de gràcies del 2013 la cadena ABC va emetre un programa especial protagonitzat per  Lady Gaga i per els Muppets. De les diverses actuacions que Lady Gaga va fer em quedo amb la de Venus. Menció especial a quan va cantar Gypsy a duet amb la granota Gustavo.

9. Do What U Want (X Factor US)

A la última gala de X Factor del 2013, Lady Gaga va interpretar Do What U Want i sorprenent-nos a tots, la va cantar a duet amb Christina Aguilera. Aquesta actuació va tenir tan bones crítiques que Lady Gaga i Christina Aguilera van decicir gravar-ne una versió d'estudi.

NOTA: La inserció del vídeo està bloquejada

8. Gypsy (Sukkiri)



Un altre dels nombrosos programes de televisió  d'arreu del món que Lady Gaga va visitar la tardor del 2013 per promocionar ARTPOP va ser Sukkiri. Concretament va visitar aquest programa japonès dos vegades: una per interpretar Gypsy i l'altra per interpretar Applause.

7. Do What U Want (SNL)



Lady Gaga i R. Kelly van interpretar al popular programa americà Saturday Night Live Doe What U Want per primera vegada junts.

6. Applause (VMAs)



Lady Gaga va ser la encarregada d'obrir la gala dels Video Music Awards de l'any 2013 amb Applause. L'actuació va durar cinc minuts, però hi va haver diversos canvis de look, alguns d'ells inspirades en etapes anteriors de la carrera de la novaiorquesa.

5. Gypsy (SNL)



Jo opino que les millors interpretacions de Gypsy no són ni les acústiques ni les més fidels a la versió de l'àlbum, sinó les que combinen totes dues versions, com és el cas de la que la novaiorquesa va fer al programa Saturday Night Live.

4. Do What U Want (American Music Awards)


Lady Gaga va tornar a interpretar Do What U Want al costat de R. Kelly a la gala dels American Music Awards del 2013. Aquesta actuació, que es veia més treballada que molts dels videoclips, estava inspirada en el romanç entre el president dels Estats Units John F. Kennedy i l'actriu Marilyn Monroe.
És veritat que si aquesta cançó hagués tingut videoclip hauria triomfat molt més, però amb actuacions així els videoclips no són estrictament necessaris.

3. Applause (Sukkiri)



Medalla de bronze per la versió acústica que Lady Gaga va cantar d'Applause al programa japonès Sukkiri. És la única interpretació en acústic d'Applause. Aquesta actuació va ser emesa setmanes abans que la de Gypsy, però el més probable és que les gravés el mateix dia.

2. ARTPOP (Tonight Show)



Encara que no fos llançada com a senzill, una de les millors actuacions de la era ARTPOP és precisament de la cançó ARTPOP, que Lady Gaga va fer al programa de Jimmy Fallon al Febrer del 2014, poques setmanes abans de començar la seva gira.

 1. Venus / Do What U Want (X Factor UK)

La meva actuació prefrerida de la era ARTPOP és el Medley que Lady Gaga va fer a la edició britànica de X Factor de Do What U Want i Venus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada