18 de jul. 2022

Ressenya: About Last Night

About Last Night és el títol del segon àlbum d'estudi de Mabel, estrenat divendres passat. L'edició estàndard del disc inclou 13 pistes, entre les quals hi ha els senzills Good Luck, Let Them Know i Let Love Go. A les plataformes digitals podem trobar versions amb pistes addicionals, però totes són remescles o col·laboracions estrenades anteriorment.
El nou treball discogràfic de Mabel em sembla bastant més entretingut que High Expectations, l'àlbum amb què la cantant anglesa debutava el 2019 i que paradoxalment va ser bastant decebedor. No obstant això, em quedo amb la sensació que els millors moments d'aquest dist no arriben al nivell dels punts àlgids dels seu predecessor, encara que en conjunt em sembli bastant millor. En bona part, això és mèrit de la producció electrònica amb què compten moltes de les cançons del disc. Si fem un cop d'ull als crèdits del disc, veurem que Mabel ha treballat amb productoris i compositors molt reconeguts en les seves cançons com MNEK, Raye, TBHits, Stargate, SG Lewis i Steve Mac. I això sense comptar Galantis i Jax Jones, amb qui Mabel va fer la cançó Good Luck, que ja va sortir com a senzill el passat mes de març. Tot i  que el dance sigui l'estil predominant en aquest disc, About Last Night és un projecte prou divers en què també hi ha cabuda pel R&B a Take Your Name o el bubblegum pop a I Love You Girl, per posar dos exemples.




Però malgrat la millora que aporta la producció en comparació amb el seu anterior àlbum, majoria de cançons el disc segueixen sense oferir cap mena de profunditat ni deixar cap impacte en els oients. Són cançons molt bàsiques que sembla que hagin estat fetes per ser tan inofensives com sigui possible per poder funcionar a les ràdios del Regne Unit sense cridar l'atenció més del compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada