29 de jul. 2022

Novetats pop 29/7

Calvin Harris, Rosalia, Rauw Alejandro i Blackpink han estrenat nous senzills a les últimes hores.

Rosalia estrenava ahir una de les cançons més esperades de l'estiu: Despechá, un mambo que ja havia estat presentant en directe tot el mes de juliol als concerts de la seva gira Motomami World Tour i de què ja en vam parlar fa uns dies. Tot i ser una cançó bastant diferent a les del seu últim àlbum en diversos aspectes, Despechá torna a tenir una producció amb pocs elements que sonen molt clar. És una cançó desenfadada, estiuenca i sense cap mena de pretensió artista. No és una cançó que tingui profunditat de cap mena, però és clar que no cal que totes les cançons de Rosalia la tinguin. Tot el contrari, trobo una cosa positiva que sàpiga alternar de manera tan fluïda entre les cançons més comercials i les més arriscades, ja que molts pocs artistes ho fan amb resultats tant bon en tots dos àmbits. I li ha funcionat genial: ha entrat directament a la setena posició de la llista diària de les cançons més escoltades arreu del món a Spotify. Això sí, no puc evitar tenir la sensació que han acabat i publicat la cançó de pressa i corrents i que potser faltava polir-la una mica més, tot i que objectivament el públic la reclamava al més aviat possible i és totalment comprensible que hagin optat per aquesta estrategia.

Tot just quatre dies després del llançament de la seva col·laboració amb Tainy, Rauw Alejandro estrena un nou senzill. Es diu Lokera i és un reggaeton amb una producció bastant agressiva que compta amb la col·laboració de Brray i Lyanno. La veritat és que m'ha deixat bastant indiferent i no trobo que ofereixi res que no hàgim vist ja en altres cançons de Rauw Alejandro bastant millors.


Blackpink presenten avui Ready For Love, el primer senzill de la formació coreana en gairebé dos anys.


Calvin Harris segueix avançant cançons del seu proper àlbum Funk Wav Bounces vol 2, que arribarà a les plataformes digitals divendres que ve. El nou senzill promocional del projecte és una col·laboració amb Normani, Tinashe i Offset anomenada New To You.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada