8 de jul. 2022

Novetats 8/7

Murda Beatz amb Anitta i J Balvin, Kygo amb Dean Lewis, Feid i SG Lewis han presentat nova música avui.

Només una setmana després de presentar Never Really Loved Me, Kygo i Dean Lewis estrenen avui la seva segona col·laboració: Lost Without You. Un cop més, és una proposta en què la veu té més protagonisme que la producció i sense gaire novetats per part del productor noruec. Ara bé, si deua que Never Really Loved Me em semblava el millor llançament de Kygo en bastant temps, Lost Without You em deixa totalment indiferent: és una cançó sense gaire personalitat ni res que la faci destacar o fer-te voler-la tornar a escoltar. Però suposo que si ha sortit tan aviat després de la seva altra col·laboració, la idea ja era que fos una mena de cara B de Never Really Loved Me.


Normal és el títol de la nova proposta de Feid, un altre dels senzills que el colombià està avançant des del seu proper àlbum que arribarà a finals d'anys. En la meva opinió, Normal és una cançó totalment comparable a les meves pistes preferides del seu últim àlbum Inter Shibuya, i això té una part bona i una de dolenta: és un reggaeton midtempo amb una producció que combina una percussió pesada i uns sintetitzadors subtils amb una interpretació vocal melòdica (una descripció en què també hi encaixarien cançons com Si Tu Supieras o Vacaxiones). El problema que tinc amb el seu estil és el tipus de percussions que fa servir, que tenen tant pes en el conjunt de la cançó que fan que les cançons em cansin molt més ràpid. Ara bé, és clar que és una decisió estilística conscient de l'artista així que el públic no hi tenim res a dir.


SG Lewis enceta avui la promoció del seu nou projecte amb un single doble. D'una banda tenim Missing You, una proposta que fusiona house i disco amb un tempo més ràpid del que és habitual i que segueix en la línia de l'últim disc de Kungs, però amb menys repetició i més enfocat a les melodies i menys als bucles.


I de l'altra tenim Something About Your Love, una proposta house que el mateix DJ/productor anglès diu que està inspirada en Something About Us de Daft Punk. I la veritat és que, salvant les distàncies i les més de dues dècades que separen les dues cançons és un molt bon homenatge a la música del llegendari duo francès, ja que realment evoca la seva música sense sonar igual.

Per acabar tenim el nou senzill del productor canadenc Murda Beatz, No Más, que compta amb quatre convidats de luxe: Quavo, Anitta, Pharrell i J Balvin. En la meva opinió, aquesta mena de col·laboracions aporten alguna cosa interessant molt poques vegades i No Más no entra precisament dins de les excepcions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada