30 de jul. 2022

Novetats dance 30/7

Purple Disco Machine, Martin Garrix amb Breathe Carolina, Robin Schulz amb Tom Walker, Oliver Heldens i Fred again amb Swedish House Mafia han estrenat nova música aquest cap de setmana.

Després de recuperar I Was Made For Loving You Baby de Kiss en un dels seus llançaments més recents, Oliver Heldens interpola The Wall de Pink Floyd en el seu nou senzill We Don't Need. Aquesta col·laboració amb el DJ italià Piero Pirupa aposta per un so house que recorda bastant al dels llançaments com Axwell o Sebastian Ingrosso a finals de la dècada dels 2000 o fins i tot les primeres produccions d'Avicii abans que el suec trobés el seu estil progressive house caràcterístic, també publicades els mateixos anys. També hi podem trobar elements funk i disco a la producció, com és habitual en la música d'Oliver Heldens, que donen un toc fresc a la cançó. 


Robin Schulz i Tom Walker estrenen aquesta setmana el seu senzill Sun Will Shine, una proposta clarament orientada a les ràdios i amb un so molt comercial. Tot i que les últimes propostes de Robin Schulz acostumaven a tenir un so una mica més potent. Sun Will Shine segueix en la línia de moltes de les cançons dels seus primers discos que tenien estructura de cançó de música electrònica però tenien un drop suau que no suposava un trencament gaire pronunciat amb la resta de la cançó. En tot cas, Sun Will Shine és una cançó que no està gens malament per ser el que és.


Swedish House Mafia, el músic londinenc Fred Again i el raper estatunidenc Future uneixen forces a Turn On The Lights, la primera nova producció que el trio suec estrenen des del llançament del seu àlbum Paradise Again el mes d'abril. La veritat és que quan vaig veure que seria una col·laboració amb Future em temia que fos un llançament orientat al hip-hop com son les cançons de Paradise Again en què ha participat rapers com ASAP Rocky o Ty Dolla Sign, però el seu paper a Turn On The Lights és totalment anecdòtic i fins i tot em sorpren que l'esmentin com a artista convidat. Turn On The Lights és una proposta house simple a nivell musical però molt cuidada a nivell de producció, que aconsegueix un bon equilibri entre sonar potent i original. M'ha agradat bastant i gairebé us diria que em sembla el millor que Swedish House Mafia han publicat enguany.


Martin Garrix i Breathe Carolina estrenen aquesta setmana la seva col·laboració, anomenada Something. És una proposta electro house amb un disseny sonor i melòdic que recorda moltíssim al de diverses de les cançons de Sentio als breaks i amb un drop bastant excèntric i contundent. Em deixa amb la sensació que la gaudiriem més si Martin Garrix no hagués publicat ja diverses produccions d'aquest estil en els últims mesos, però certament és un llançament més que correcte.


Cerrone i Purple Disco Machine estrenen Summer Lovin', una producció instrumental que un cop més fusiona sons electrònics i elements propis de la música disco. Trobo que sona molt bé però que sent una pista instrumental no acaba de sonar completa del tot. Això sí, si tingués lletra podria ser un dels millors llançaments de Purple Disco Machine, així que haurem d'esperar i veure si arriba una versió vocal de la cançó més endavant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada